• Geri dön

  • 588 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 101 İşletme görüntülenme


Kahve Dünyası’ndan Uluslararası Kahve Günü’ne Özel Kampanya!
Kahve Dünyası, mobil uygulama üzerinden sipariş vererek kasada sıra bekleme dönemini sona erdiren hizmeti Hazır Al’ı kullanan misafirleri için Uluslararası Kahve Günü’ne özel bir kampanya düzenledi. Buna göre, 1 Ekim 2019 Salı günü Hazır Al özelliğini kullanarak sipariş verenler, alışveriş tutarlarının 25 TL’ye kadar olan kısmı için yalnızca 1 TL ödeyecek.

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, Ağustos ayında Türkiye’de bir ilke imza atarak mobil uygulamasına eklediği Hazır Al özelliği ile kasada sıra bekleme dönemine son verdi. Özellikle büyük şehirlerde günlük hayatın koşuşturması nedeniyle mağazada beklemek istemeyen veya aracını uzun süreli park edemediği için mağazadan alışveriş yapamayanlara büyük kolaylık sağlayan Hazır Al, kısa sürede Kahve Dünyası misafirlerinin beğenisini kazandı. Kahve Dünyası şimdi de, Hazır Al kullanıcılarına özel sürpriz bir kampanya yapıyor. Bu yıl Salı gününe denk gelen 1 Ekim Uluslararası Kahve Günü’nde Hazır Al özelliğini kullanarak sipariş veren Kahve Dünyası misafirleri, alışveriş tutarlarının 25 TL’ye kadar olan kısmı için yalnızca 1 TL ödeyecek!

Hızlı ve pratik sipariş
İlk etapta seçili mağazalarda geçerli olan ve önümüzdeki dönemde tüm mağazalara yayılması hedeflenen Hazır Al, hızlı ve pratik kullanımıyla da dikkat çekiyor. Kahve Dünyası mobil uygulaması üzerinden Hazır Al sekmesine girenler, ilk olarak alışveriş yapacakları mağazayı seçiyor. Ardından ekrana, Al-götür olarak tüketilebilen ürünler geliyor. Aroma, süt, şeker, boy gibi tüketicinin damak zevkine göre özelleştirilebilen ürünlerin seçilip sepetin tamamlanmasıyla bir sonraki aşamada siparişin teslim süresi soruluyor. Kullanıcılar bu noktada, en fazla iki saat sonrası olmak üzere diledikleri zaman dilimini tercih edebiliyor. Son adımda ise kredi kartı veya Kahve Dünyası’nın para birimi olan Çekirdek ile ödeme yapılarak sipariş tamamlanıyor. Böylece Kahve Dünyası misafirleri, tam da belirttikleri saatte hazırlanan siparişlerini hiç sıra beklemeden, yalnızca sipariş kodunu kasa çalışanıyla paylaşarak seçtikleri mağazadan teslim alabiliyor. Üstelik Hazır Al kullanılarak yapılan alışverişlerden kazanılan Çekirdek’ler de direkt olarak uygulamaya yükleniyor.

Kahve Dünyası’ndan mobil uygulamasında 1 Çekirdek, 1 TL yerine geçiyor. Kazanılan Çekirdek’ler ile kullanıcılar mağazalardan diledikleri ürünleri satın alabiliyor veya bu Çekirdek’leri sevdiklerine hediye edebiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL