• Geri dön

  • 376 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 101 İşletme görüntülenme


Kahve Dünyası, şifa kaynağı narı, el yapımı dondurmalarıyla bir araya getirerek kışın da dondurma keyfinden vazgeçemeyenlerle buluşturuyor. İçeriğindeki nar püresi ve nar taneleriyle doyumsuz bir lezzete sahip Narlı Dondurma, Şubat ayı boyunca Kahve Dünyası’nda dondurma sevenleri bekliyor.

“Hepimizin ortak noktası” Kahve Dünyası, her ay mevsimsel bir lezzetle, özenle hazırlanmış farklı bir dondurmayı misafirleriyle buluşturmaya devam ediyor. Şubat ayında dondurma severlerin damağında unutulmaz bir tat bırakacak mevsimsel lezzet ise kış aylarının vazgeçilmez meyvesi nar oldu.

Kahve Dünyası’nın Narlı Dondurmasının sırrı Jersey inek sütü, dondurmaya özel bir kıvam veren süt kreması ve lezzetli narların usta ellerde özenle hazırlanmasından geliyor. Kahve Dünyası’nın tüm dondurmalarında olduğu gibi Narlı Dondurma’da endüstriyel üretimden uzak, tamamen ev yapımı tarzında hazırlanıyor, hiçbir yapay katkı maddesi ve boya da içermiyor.

Kahve Dünyası, Narlı Dondurma’nın tadına doyamayanlar için bu özel lezzeti kiloluk olarak da satışa sunuyor. Kahve Dünyası’nın özel ısı korumalı kutularıyla dondurma keyfi evlerde ve işyerlerinde de devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL