• Geri dön

  • 512 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 101 İşletme görüntülenme


Ekim’de aramızda, sonra hep aklımızda!
Kahve Dünyası’ndan Sonbahara Yaraşır Lezzet: Zerdeçallı Dondurma! 
Kahve Dünyası, her ay farklı bir lezzet ile hazırladığı sürpriz dondurmalarına Ekim ayında Zerdeçallı Dondurma ile devam ediyor. Zerdeçal, zencefil, tarçın ve karabiberin Kahve Dünyası’nın el yapımı dondurmasıyla buluştuğu bu sıra dışı lezzet, yalnızca 1 - 31 Ekim tarihleri arasında tüm Kahve Dünyası mağazalarında doğallığın keyfini yaşatacak. 

Dondurma, her yaştan tatlı severin keyifle tükettiği lezzetlerin başında geliyor. Mutluluk hormonu olarak bilinen serotonin salgılanmasında etkili olan dondurma, kalsiyum, fosfor, vitamin, mineral ve protein yönünden zengin içeriğiyle de yalnızca ruh değil, beden sağlığına da iyi geliyor. “Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası’nın Ekim ayına özel ürettiği Zerdeçallı Dondurma da, şifa deposu zengin baharat karışımıyla eşsiz bir deneyim sunuyor.

Tadı, kokusu ve rengiyle sonbahara özel!
Endüstriyel üretimden uzak, tamamen el yapımı tarzında üretilen Zerdeçallı Dondurma; tam yağlı inek sütü, dondurmaya özel bir kıvam veren süt kreması, yağsız süt tozu ve dağlık bölgelerde yetişen orkide bitkisinin köklerinden elde edilen salep ile hazırlanıyor. Zerdeçal, zencefil, tarçın ve karabiber ile harmanlanan bu özel dondurma her kaşıkta farklı bir lezzet hissi verirken mis gibi kokusu ve baharatlardan aldığı sarı tonlarındaki rengiyle de sonbahar ruhunu yaşatıyor.

Özel ısı korumalı kutuda bir buçuk saat erimeyen dondurma
Zerdeçallı Dondurma, yalnızca 1 - 31 Ekim 2019 tarihleri arasında tüm Kahve Dünyası mağazalarında dondurma severlerin beğenisine sunuluyor. Özel ısı korumalı kutu içinde kiloluk olarak da alınabilen dondurma, bir buçuk saate kadar erimeden dayanarak bu lezzeti evlere ve iş yerlerine taşımaya olanak tanıyor.

Taze ve doğal içerik
Lezzetinin sırrı taze ve doğal içeriklerinde saklı Kahve Dünyası dondurmaları; bitter çikolatalı, sütlü çikolatalı, fıstıklı, bal badem karamelli, kaymaklı, damla sakızlı, kahveli, limonlu, çilekli ve vişneli olarak sıralanıyor. Yıl boyunca sunulan çeşitler, Zerdeçallı Dondurma ile de mükemmel bir uyum yakalıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL