• Geri dön

  • 202 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 101 İşletme görüntülenme


Sevdiklerinin yeni yılını tatlı bir sürprizle kutlamak isteyenler için en lezzetli ve en özel hediye kutuları “Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası’ndan… Özel tasarım hediye kutularında bulunan; birbirinden lezzetli çikolatalar, geleneksel Türk Kahvesi ve tüm dünyadan yöresel kahveler ile sevdiklerinizle birlikte yeni yıla tatlı bir “Merhaba” diyebilirsiniz.

2022 yılına girerken sevdiklerini unutmayanlar için Kahve Dünyası’nın özel tasarımlı yılbaşı kutuları raflarda ve Kahve Dünyası online mağazasında yerini aldı. Yılbaşı ruhunu yansıtan özel tasarım hediye kutularında, birinci sınıf kakao çekirdeklerinden hazırlanan lezzetli çikolatalar, taze çekilmiş Türk Kahvesi ve çeşit çeşit yöresel kahvelerden bulunuyor. Kahve Dünyası özel yılbaşı kutuları, sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için lezzet dolu bir hediye seçeneği olarak tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Kahve Dünyası mağazalarının yanı sıra Türkiye’nin her yerine gönderi yapan online satış mağazası www.kahvedunyasi.com adresinde de satışa sunulan hediye çikolata kutuları hijyen standartlarına uygun şekilde hazırlanıyor ve paketleniyor. Online mağazadan alınan siparişler İstanbul içinde aynı gün adrese, diğer şehirlerde ise aynı gün kargoya teslim ediliyor.

Ürün

Satış Fiyatı

BÜYÜK YILBAŞI KUTUSU 

275 TL

KÜÇÜK YILBAŞI KUTUSU 

195 TL

KUTU LAVİ ÇAM 600GR

54 TL

KUTU LAVİ KÜP 250GR

24 TL

YILBAŞI SPESİYAL 4*4 

65 TL

YILBAŞI TRÜF 5*5 KUTU 

75 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL