• Geri dön

  • 393 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 101 İşletme görüntülenme


Kahve Dünyası, sadece Fabrika mağazalarında sunulan zengin kahvaltı menüsüyle bu bayramda da misafirlerine benzersiz bir lezzet deneyimi yaşatıyor. Kahve Dünyası’nın yenilenen kahvaltı menüsünde enfes omletlerden taptaze kruvasan ve simitlere, focaccia çeşitlerinden tatlı severler için waffle ve pancake’lere zengin seçenekler yer alıyor.

Cemal Süreya’nın da dediği gibi “Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı.” Günün şüphesiz en keyifli öğünlerinden biri kahvaltı; sevdiklerimizle bir arada olduğumuzda ve bir de lezzetli ürünler olunca daha da mutluluk veriyor. “Hepimizin Ortak Noktası” sloganıyla kahveden çikolataya, unlu mamullerden fit lezzetlere çeşit çeşit ürünler sunan Kahve Dünyası’nın sadece Fabrika mağazalarında servis edilen enfes kahvaltı menüsü yenilendi. Kahve Dünyası, bu bayramı İstanbul’da geçirecekleri İstanbul Veliefendi ve Kemerburgaz’da bulunan Fabrika mağazalarında kahvaltının tadını çıkarmaya davet ediyor. Bayramı İstanbul dışında tatilde geçirecekler ise şehre döndüklerinde Kahve Dünyası Fabrika Mağazalarındaki bu muhteşem lezzetlerin tadını ister hafta içi isterse hafta sonu çıkarabiliyor.

Çeşit çeşit yumurta Kahve Dünyası’nda
Geleneksel tatlardan vazgeçemeyenler Kahve Dünyası’nın peynir ve zeytin çeşitleri, taptaze domates - salatalık, tereyağı, kaymak, bal, fındık kreması, haşlanmış yumurta jambon ve sıcacık simitlerden oluşan geleneksel kahvaltısına bayılıyor. Kahvaltı baget ise taptaze baget ekmeği, sosis, dana füme, bıldırcın yumurtası, özel kahvaltı sosuyla adeta alışkanlık yapıyor. Kahvaltı denildiğinde akla ilk gelenlerden biri de yumurta oluyor. Kahve Dünyası’nın beyaz peynirli, dana fümeli, sebzeli omlet çeşitlerinin yanı sıra yumurta beyazı, lor peyniri, kırmızı pul biber, maydanoz ve dereotuyla hazırlanan beyaz omleti de misafirleri tarafından büyük beğeniyle tüketiliyor.. “Tercihim sahanda yumurta” diyenler ise sade, beyaz peynirli, sucuklu ya da pastırmalı çeşitlerin tadını çıkarıyor. Çırpılmış yumurtalı brioche ise sade, beyaz peynirli ve dana fümeli olarak sunuluyor.

Fırından taze çıkan lezzetler
Kahve Dünyası’nın günlük olarak hazırlanan taptaze simit ve kruvasan’larının da tadına doyum olmuyor. Simitler ballı-kaymaklı, kaşarlı-domatesli, kaşarlı, kaşarlı-pastırmalı, kaşarlı-sucuklu seçenekleriyle sunulurken, kruvasan’lar ise kaşarlı-pestolu veya kaşarlı tost şeklinde ya da kruvasan sepeti olarak servis ediliyor. İtalyan mutfağının en sevilen lezzetlerinden focaccia, Kahve Dünyası’ndaki mozarellalı ve pestolu, kaşarlı ve pastırmalı, sebzeli çeşitleriyle lezzet şöleni yaşatıyor. Danalı fümeli kiş’i tadanlar ise asla bir dilimle yetinemiyor. Mimolet peynirli dana füme, kaşarlı ve kaşarlı-çırpılmış yumurtalı tost çeşitleri ile yumurtalı ve avokadolu açık tost da Kahve Dünyası’nın sıcacık içecekleriyle keyifle tüketiliyor.

Kahvaltıya tatlı bir nokta koyun!
Kahve Dünyası’nda kahvaltı keyfini tatlı bir dokunuşla taçlandırmak isteyenler özel Kahve Dünyası çikolatası ve fındık kreması, çilek ve muz eşliğinde servis edilen pankek ve waffle’ın tadını çıkarıyor. Çikolata ve kakao nibiyle süslenen kakaolu kek ve mis gibi limon kokan limonlu kek de Kahve Dünyası kahvaltı menüsünün olmazsa olmazları arasında yer alıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL