• Geri dön

  • 189 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 101 İşletme görüntülenme


Misafirlerini her ay farklı bir lezzette ürettiği dondurmalarla buluşturan Kahve Dünyası, Temmuz ayında misafirlerini Beyaz Çikolatalı Cevizli Dondurma ile karşılıyor. Beyaz çikolata, ceviz, tam yağlı Jersey inek sütü ve özel kıvamlı süt kreması ile el yapımı tarzında hazırlanan Beyaz Çikolatalı Cevizli Dondurma, tüm Kahve Dünyası mağazalarında sadece Temmuz ayı boyunca yer alacak.

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, “Ayın dondurması” konsepti kapsamında dondurma tutkunlarını her ay farklı bir dondurma çeşidiyle buluşturmaya devam ediyor. Temmuz ayının sürpriz dondurması ise Beyaz Çikolatalı Cevizli Dondurma.

Kahve Dünyası’nın Beyaz Çikolatalı Cevizli Dondurmasının lezzetinin sırrı beyaz çikolata, ceviz ve besin değeri yüksek, tam yağlı, lezzetli Jersey inek sütünde gizli. Yapay katkı maddesi ve boya içermeyen Kahve Dünyası dondurmaları el yapımı tarzda üretiliyor.

Sadece Temmuz ayına özel Beyaz Çikolatalı Cevizli Dondurmanın enfes lezzetini tatmak veya Kahve Dünyası menüsünde yer alan vanilyalı, bitter çikolatalı, sütlü çikolatalı, fıstıklı, bal badem karamelli, kaymaklı, damla sakızlı, kahveli, limonlu, çilekli ve vişneli dondurma çeşitlerini denemek için tek yapmanız gereken size en yakın Kahve Dünyası mağazasını ziyaret etmek.

Dondurmanın erimesini engelleyen özel paketleme yöntemi sayesinde kiloluk olarak da alınabilen Kahve Dünyası dondurmaları, bir buçuk saate kadar erimeden dayanıyor ve Kahve Dünyası misafirlerinin dondurma keyfine diledikleri yerde devam etmelerine olanak sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL