• Geri dön

  • 360 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 101 İşletme görüntülenme


Portakalın bitter çikolata ile mükemmel uyumu

Kahve Dünyası, sağlık ve lezzet dolu bir meyve olan portakalı, eşsiz bitter çikolatalı dondurmasıyla buluşturarak benzersiz bir tat sunuyor. İçeriğindeki portakal parçalarıyla lezzeti doruklara çıkaran Portakal Parçalı Bitter Dondurma, eylül ayı boyunca Kahve Dünyası’nda dondurma severleri bekliyor.

Her ay “Ayın dondurması” konseptiyle dondurma severleri el yapımı tarzında üretilen özel dondurma çeşitleriyle buluşturan Kahve Dünyası, sonbaharı Portakal Parçalı Bitter Dondurma ile selamlıyor. “Ayın dondurmaları” arasında en beğenilen lezzetlerden biri olan Portakal Parçalı Bitter Dondurma, sağlık ve lezzet dolu bir meyve olan portakalın bitter çikolatayla mükemmel uyumunu damaklara taşıyor.

Kahve Dünyası’nın eylül ayı boyunca misafirlerine sunacağı Portakal Parçalı Bitter Dondurma, Kahve Dünyası şeflerinin özel reçetesiyle Jersey inek sütü, süt kreması, salep, mevsiminde toplanan portakal ve bitter çikolatayla tamamen el yapımı tarzında hazırlanıyor. Kahve Dünyası’nın diğer tüm dondurmalarında olduğu gibi hiçbir yapay katkı maddesi, tatlandırıcı ve koruyucu içermeyen Portakal Parçalı Bitter Dondurma kiloluk olarak da satışa sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL