• Geri dön

  • 2.018 Görüntülenme

  • 187 Haber

  • 1.551 İşletme görüntülenme


Kullanıcılarına en iyi yemeği, en hızlı şekilde, en uygun fiyatlarla sunan Yemeksepeti, Şehre Dönüş kampanyası kapsamında kullanıcılarına yüzde 15’den yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sunuyor.

Son dönemde düzenlediği indirim kampanyaları ve sunduğu avantajlı menülerle dikkatleri üzerine toplayan Türkiye’nin hızlı ticaret platformu Yemeksepeti, “Şehre Dönüş” kampanyası ile kullanıcılarını yüzde 15’den %50’ye varan indirim fırsatıyla buluşturuyor. Sıcak bir yazın ardından tatil beldelerinden, memleket ziyaretlerinden şehirlere dönen kullanıcılar, 2.000’in üzerinde restoranın katıldığı kampanyayla şehrin tadını indirimli olarak çıkarma fırsatı buluyor.

“Şehrin Tadını Şehre Dönüş Menüleri ile Çıkar!” sloganıyla 15 Eylül – 31 Ekim tarihleri arasında devam edecek Şehre Dönüş Kampanyası kapsamında kullanıcılar, indirimli menülere ana sayfadaki “Şehre Dönüş Menüleri” bağlantısından ulaşabilecek. Kullanıcılar dilerlerse sipariş vermek istedikleri restoranın sayfasındaki “Şehre Dönüş Menüleri” seçeneği altından da indirimli lezzetleri hızla sipariş verebilecek.

Yemeksepeti, “Şehre Dönüş” kampanyasıyla restoranlara ve yerel ekonomiye destek vermeye devam ederken kullanıcılar için yemek siparişi vermeyi bütçe dostu ve daha cazip hale getiriyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL