• Geri dön

  • 1.174 Görüntülenme

  • 187 Haber

  • 1.551 İşletme görüntülenme


Yemeksepeti’nin sunduğu çoklu kanal deneyimi “Gel Al”, İstanbul’dan sonra şimdi Türkiye çapında tüm kullanıcıların ve üye restoranların hizmetinde. Kullanıcılara zaman kazandıran Gel Al, Yemeksepeti’nin sunduğu indirim ve avantajlardan faydalanma imkanı da sağlıyor.

Türkiye’de hızlı ticaretin öncü markası Yemeksepeti’nin geçtiğimiz Ekim ayında İstanbul’un Şişli ve Kadıköy ilçelerindeki belirli üye restoranlarda pilot uygulamasını başlattığı “Gel Al” hizmeti, şimdi tüm Türkiye’de kullanıma sunuldu. Yemeksepeti kullanıcılarına, seçtikleri adresin yakınındaki üye restoranlardan sipariş vererek yemeklerini kendileri teslim alma imkanı sunan Gel Al hizmeti, 4 bin restoranla başlayan pilot uygulamasının, bir hafta içinde 57 bin restorana ulaşmasıyla büyük bir ilgi yarattı.

Zamandan ve paradan tasarruf ettiriyor

Gel Al sayesinde kullanıcılar işe giderken veya eve dönerken, öğle molalarında dışarıya çıktıklarında veya herhangi bir zamanda siparişlerini alma imkanına sahip oluyorlar. Yemeksepeti’nin üye restoranlarlarında geçerli indirim avantajlarının da kullanılabildiği Gel Al hizmeti, bu sayede kullanıcılara fiyat avantajı da sağlıyor.

%50’ye varan indirimlerle kutlanıyor

Gel Al sayesinde Yemeksepeti kullanıcıları, yepyeni restoranlar keşfetmenin yanı sıra, harita özelliği sayesinde hareket halindeyken de bulundukları bölgedeki restoranlar hakkında bilgi alarak çok hızlı biçimde paket yemeğine kavuşabiliyorlar. Gel Al’ın Türkiye'ye açılışını kutlamak için Yemeksepeti, tüm siparişlerde %50’ye varan indirimler uyguluyor. Hizmetin bir diğer olumlu yanı ise sürdürülebilirliğe ve doğaya katkısı olarak kendini gösteriyor

Müşteriden gördüğü büyük ilgiyle sipariş sayısı tırmanış gösterdi

Satış verilerine göre büyük bir başarı ortaya koyan Yemeksepeti Gel Al hizmeti, kullanıcıların bu yeni hizmete hızla adapte olduğunu ve büyük bir potansiyel barındırdığını gösteriyor. Mart ayında %65 büyüme gösteren “Gel Al” hizmeti, müşteri ihtiyaçlarını başarıyla karşılamış ve Yemeksepeti'nin yenilikçi çözümler sunarak pazarda rekabet gücünü artırmış oldu.

Gel Al’da en çok kebap ve Türk mutfağı tercih edildi

Yemeksepeti'nin Gel Al hizmetinde en çok tercih edilen mutfaklar arasında Kebap & Türk Mutfağı, %32’lik oranla lider oldu. Tatlı ve Kahve ise sırasıyla %11 ve %10'luk oranlarla ikinci ve üçüncü sıradaki yerlerini aldı. Döner (%9,7) ve Pide & Lahmacun da (%5,8) kullanıcıların önemli tercih nedenleri arasında dikkat çekti. Balık ve Deniz Ürünleri, Pastane & Fırın, Tavuk ve Dünya Mutfağı gibi mutfak türleri de, %2,5 ila %4,6 arasında değişen oranlarla kullanıcılardan ilgi görmeyi başardı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL