• Geri dön

  • 351 Görüntülenme

  • 187 Haber

  • 1.551 İşletme görüntülenme


Yemeksepeti’nin sosyal medyada büyük yankı uyandıran gerçek zamanlı pazarlama projesi “Baklava Girl”ün başarısı, bu defa da Felis Ödülü ile taçlandırıldı.

Türkiye’de hızlı ticaretin öncü markası Yemeksepeti, bu yılın en etkili sosyal medya kampanyalarından biri olarak gösterilen “Baklava Girl” projesiyle, “Gündem Odaklı Gerçek Zamanlı İletişim Çalışmaları” kategorisinde Felis’e layık görüldü. Felis’in yanı sıra bu yıl içinde Baklava Girl kampanyası sayesinde Yemeksepeti, The Hammers Awards ve Brandverse Awards gibi prestijli ödülleri de kazandı. Projenin ilham veren hikayesi, bir Twitter kullanıcısının Eyüp’teki bir taşı baklavaya benzetmesiyle başladı ve Yemeksepeti’nin sosyal medya takımı, henüz viral olmadan önce bu olayı yakalayarak hemen harekete geçti.

Bu eğlenceli sosyal medya olayını “Baklava81” etiketiyle öne çıkararak gerçek zamanlı ve gerilla pazarlama tekniklerini birleştiren Yemeksepeti, aynı zamanda bu durumu indirim kuponu ekleyerek değerlendirdi ve böylece performans pazarlama stratejisini de bu kampanyaya entegre etti. Bu yaklaşım, projenin viral olmasına katkıda bulundu.

Yemeksepeti, aynı günde iki ödül aldı
Brand Week etkinlikleri kapsamında düzenlenen törende sahneye çıkan Yemeksepeti sosyal medya ekibine Felis ödülü takdim edildi.

Yemeksepeti ayrıca, MediaCat ve Ipsos tarafından düzenlenen “Türkiye’nin Lovemark’ları 2023” araştırmasında kullanıcı dostu platformu, geniş restoran ağı ve üstün müşteri hizmetleriyle, “Yemek Siparişi” kategorisinde kazandığı Türkiye’nin en sevdiği marka ödülünü de aynı gün düzenlenen törende aldı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL