• Geri dön

  • 229 Görüntülenme

  • 187 Haber

  • 1.551 İşletme görüntülenme


Yemeksepeti, yepyeni bir kampanyayla kullanıcılarını ayrıcalıklı hissettirmeye devam ediyor. 21 Şubat itibarıyla yürürlüğe giren “Arkadaşını Davet Et” adlı kampanya, mevcut kullanıcılara Yemeksepeti deneyimlerini sevdikleriyle paylaşma şansı sağlamanın yanı sıra indirimli siparişlerin kapısını aralıyor.

Türkiye’de hızlı ticaretin öncü markası Yemeksepeti, kullanıcılarına indirim kuponları kazanma fırsatı sunan “Arkadaşını Davet Et” kampanyasını duyurdu. Bu kampanya sayesinde mevcut kullanıcılar, Yemeksepeti deneyimini arkadaşları ve aileleriyle paylaşarak indirim kuponları kazanabiliyor.

Arkadaşını Davet Et kampanyasında mevcut kullanıcılar, gönderdikleri davetlerle Yemeksepeti’ne üye olarak sipariş veren her yeni kullanıcı için 120 TL, toplamda 1.200 TL değerinde kupon elde ediyor. Kullanıcılar bu kuponları Yemeksepeti üzerinden yemek, market ve mahalle alışverişlerinde kullanabiliyor. Yemeksepeti'ne yeni üye olanlar ise ilk 200 TL ve üzeri siparişlerinde 100 TL indirim kuponu elde ediyorlar.

Kampanyaya katılmak çok kolay
Yemeksepeti'nin mevcut kullanıcıları, özel davet linkleri veya QR kodlarını kullanarak, daha önce platformdan sipariş vermemiş arkadaşlarını Yemeksepeti'ne davet edebiliyorlar. Bu kullanıcılar, davet üzerinden kayıt olup ilk siparişlerini verdiklerinde, hem davet eden kişi hem de yeni üye otomatik olarak indirim kuponuna hak kazanıyor. Bu kuponlar, belirlenen minimum sipariş değeri karşılandığında 15 gün içerisinde kullanılabiliyor. Sınırsız sayıda davet gönderme hakkı sunan bu kampanyada her kullanıcı en fazla 10 defa kupon kazanabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL