• Geri dön

  • 350 Görüntülenme

  • 187 Haber

  • 1.551 İşletme görüntülenme


“Türkiye’nin En Sevilen Online Yemek Sipariş Markası” Yemeksepeti, 2024'ün heyecanla beklenen ilk büyük kampanyasını duyurdu. Yeni kampanya, kullanıcıların geniş restoran yelpazesinden en sevdikleri yemeklere uygun fiyatlarla ulaşmalarını hedefliyor. Kullanıcılar, "SEPETTE100" kupon kodu ile seçili restoranlardan yapacakları siparişlerde 100 TL indirimden yararlanabilecekler.

Türkiye’de hızlı ticaretin öncü markası Yemeksepeti, 2024’ün ilk kampanyasıyla kullanıcılarına benzersiz bir fırsat sunarken, seçkin restoranlarla iş birliğini de güçlendiriyor. “Türkiye’nin Lovemark’ları 2023" araştırmasında “Yemek Siparişi” kategorisinde Türkiye’nin en sevdiği markası seçilen ve 2023 yılında yaptığı kampanyalarla 3 milyar TL’yi aşan indirim dağıtan Yemeksepeti, 2024 yılına yine kullanıcı dostu kampanyalarla başladı.

Daha fazla çeşitlilik ve lezzet
Yemeksepeti kullanıcılarının bütçelerini koruyarak çeşitli lezzetlerden yararlanmalarını amaçlayan kampanya, uygun fiyatlar ve geniş restoran çeşitliliğiyle, her kullanıcıya hitap eden bir yemek deneyimi vadediyor.

Burger, pizza, tavuk, sağlıklı yiyecekler, Türk yemekleri (lahmacun, çiğ köfte, kebap), içecek ve tatlı gibi en popüler ürünler üzerine yoğunlaşan bu kampanya ile Yemeksepeti, kullanıcılarına geniş yemek alternatifleri sunmakla kalmayıp, aynı zamanda her bütçeye uygun lezzetli seçenekler de sağlıyor.

Kullanıcılara daha fazla restoran ve menü seçeneği sunarak, keyifli ve uygun fiyatlı bir yemek deneyimi sağlamayı hedefleyen kampanyadan faydalanmak için Yemeksepeti kullanıcıları “SEPETTE100” kupon kodunu bir defadan fazla kullanabiliyorlar.

Reklam filmi künyesi
“100 TL İndirimle Yemek Zamanı!” kampanyasının reklam filmi, Yemeksepeti'nin zengin çeşitliliğini ve cazip fiyatlarına vurgu yaparak, TBWA\Istanbul imzasıyla hayata geçirildi. Ozan Açıktan'ın yönetmenliğinde çekilen bu filmde, bir ailenin Yemeksepeti üzerinden yapacağı çeşitli yemek seçimleri ve 100 TL'lik indirim fırsatının yarattığı heyecan eğlenceli ve akıcı bir senaryo ile izleyiciye sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL