• Geri dön

  • 2.038 Görüntülenme

  • 187 Haber

  • 1.551 İşletme görüntülenme


Sıcak ve soğuk çeşitleriyle Türkiye’nin dört bir yanında kahve severlere ulaşan Everyday Roastery, hizmet alanını 30 il ve 200’den fazla noktaya genişletti. Kahve severlerin tadımlarında büyük beğeni toplayan Everyday Roastery, özel tasarıma sahip ödüllü doğa dostu bardaklarıyla da ilgi çekiyor.

Türkiye’nin hızlı ticaret platformu Yemeksepeti’nin kahve markası Everyday Roastery, hizmet alanını genişleterek 30 şehir ve 200’den fazla hizmet noktasına ulaştı ve 1 milyon sipariş sınırını aştı. Hizmet verilen bölgelerde Yemeksepeti kullanıcıları, Yemeksepeti Market üzerinden Everyday Roastery’nin menüsünde yer alan sıcak veya soğuk kahve çeşitlerinden sipariş ederek dakikalar içinde kapılarından teslim alabiliyor.

Lezzeti dünya çapında onaylandı
Everyday Roastery'e özel reçete ve kavrulma profili ile üretilen filtre ve espresso kahvelerin kalitesi, uluslararası bilinirliği olan ve alanında otorite olarak kabul edilen Nitelikli Kahve Birliği (The Specialty Coffee Association–SCA) tarafından da tescillendi.

Everyday Roastery’nin, SCA uzmanlarının gerçekleştirdiği tadımda 80 puan ve üstü not alan kahvesi, Latin Amerika ve Afrika çekirdeklerinden harmanlanıyor ve taze tüketime uygun bir şekilde kavruluyor.

Çevreci bardakları tasarım ödülü aldı
Kahvelerinin lezzeti kadar, birbirinden eğlenceli tasarımlara sahip bardaklarıyla da Yemeksepeti kullanıcılarının gözdesi haline gelen Everyday Roastery, pazarlama dünyasının en önemli ödül programlarından “The Drum Awards for Marketing”de geçen yıl En İyi Tasarım ödülünü kazandı.

Delivery Hero’nun küresel markalarından biri olan Everyday Roastery, “Everyday Moods” kampanyasıyla bu yarışmada DHL ve WeTransfer gibi zorlu rakiplere karşı yarışarak Tasarım kategorisinde ödüle uzandı.

Türkiye’nin favorileri filtre kahve, Latte ve Americano
Kahve severlerin günün her saatinde sipariş ederek sıcak veya soğuk olarak ideal sıcaklıkta tüketebildikleri Everyday Roastery kahveleri, en sevilen çeşitleri menüsünde bulunduruyor.

Elde edilen istatistiklere göre Türkiye’de en fazla sipariş edilen tür filtre kahve olurken, ikinci sırada Latte ve üçüncü sırada Americano yer aldı. Son dönemin popüler kahvelerinden Flat White ise en çok sipariş edilen dördüncü kahve oldu.

Everyday Roastery severler sıcak günlere hazır
Havaların ısınmaya başlamasıyla, Everyday Roastery’nin filtre kahve, Latte, Mocha, Macchiato ve diğer çeşitlerinin buzlu versiyonlarına da talebin artması bekleniyor. Aromalı ürünleri de kullanıcıların beğenisine sunan Everyday Roastery’nin favori aroması White Chocolate olarak öne çıkıyor.

Aromalarla birlikte espresso olmadan yapılan “coolers” şeklinde isimlendirilen Strawberry&Green Apple, Raspberry&Lime ve Green Tea&Peach kokteyllerin de bu yaza damgasını vurması bekleniyor.

Kahvenin yanında iyi gider
Kahveyle en iyi giden tatlıları da Everyday Roastery severler siparişlerine ekleyebiliyor. Mozaik kek, limonlu kek, brownie, cheesecake, çikolatalı kruvasan ve kurabiye de menüye dahil oldu.

Ayrıca tatlının yanı sıra, kullanıcıların sabah kahvesinin yanında tüketebilecekleri 15 farklı sandviç alternatifi de Yemeksepeti Market’te mevcut. Nisan ayında menüye dahil edilen yoğurtlu granola, bowl ve salata alternatifleri, yaz günlerine uygun biçimde Everyday Roastery siparişlerinde seçenek oluşturuyor.

Kapıya teslim kahve keyfi Türkiye’nin dört bir yanında
Türkiye’nin farklı bölgelerinde hizmet veren Everyday Roastery’den şimdilik bu 30 şehirdeki belirli bölgelerden sipariş verilebiliyor: Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Düzce, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Trabzon ve Yalova.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL