• Geri dön

  • 209 Görüntülenme

  • 187 Haber

  • 1.551 İşletme görüntülenme


Yemeksepeti İnsan ve Kültür Genel Müdür Yardımcısı Hande Yalgın, Fortune Türkiye tarafından yayımlanan “Türkiye’nin En Etkin 50 İnsan Kaynakları Yöneticisi” listesinde ikinci kez yer aldı.

Türkiye’de hızlı ticaretin öncü markası Yemeksepeti’nin teknoloji ve müşteri deneyimi alanında elde ettiği başarılar, geniş bir yelpazede ödüllendirilmeye devam ediyor. Bu başarıların bir yansıması olarak, Yemeksepeti İnsan ve Kültür Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Hande Yalgın, Fortune Türkiye tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Etkin 50 CHRO’su Listesi”e ikinci kez seçildi.

Fortune Türkiye tarafından 2016'dan bu yana her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen araştırma, binin üzerinde şirketi kapsıyor. İnsan kaynakları alanında fark yaratmayı başaran, yenilikçi projelere imza atan ve sosyal fayda yaratma konusunda öncü çalışmalar yürüten CHRO'ları belirlemeyi amaçlayan araştırmanın sonuçları, sektör uzmanları ve akademisyenlerden oluşan Araştırma Danışma Kurulu'nun belirlediği kriterlere göre değerlendiriliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL