• Geri dön

  • 228 Görüntülenme

  • 187 Haber

  • 1.551 İşletme görüntülenme


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından hayata geçirilen ve e-ticaret sektörüne nitelikli insan kaynağı sağlamayı amaçlayan “E-ticarette Uzmanlık Eğitimi Programı”nın ikincisi, Yemeksepeti’nin katkılarıyla başarıyla gerçekleştirildi. Projenin ana destekçilerinden biri olan Yemeksepeti’nin uzman yöneticilerinin katkılarıyla Ağustos'ta başlayan eğitimin ikinci turunda hızlı ticaretin veri yönetimi, iş ortaklarıyla ilişki yönetimi ve kullanıcı deneyimi tasarımı gibi kritik konular ele alındı.

Türkiye’de hızlı ticaretin öncü markası Yemeksepeti, Türkiye e-ticaret ekosisteminin nitelikli işgücü ihtiyacına cevap vermek amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye E-Ticaret Meclisi tarafından hayata geçirilen TOBB ETÜ SEM E-Ticaret’te Uzmanlık Eğitimi Sertifika Programı’na desteğini sürdürdü. Proje kapsamında Yemeksepeti yöneticileri, ilk eğitim oturumlarını 16 Ağustos günü geniş bir katılım ilgisiyle gerçekleştirilmişti. Programın birinci döneminde, sertifika almaya hak kazananlar, sektördeki gelişmeleri yakından takip eden ve sektöre yenilikçi bakış açıları sunan profesyoneller olarak yetişti. 21 Aralık'ta Yemeksepeti’nin katkısıyla gerçekleşen ikinci eğitim oturumla birlikte eğitime katılan kişi sayısı 117’yi buldu.

Yemeksepeti’nin uzman yöneticileri eğitimler verdi

TOBB liderliğinde ve Yemeksepeti'nin ana destekçiliğinde yürütülen projeyle bir yıl içinde 500 kişiye e-ticaret eğitimi verilmesi hedefleniyor. Katılımcılara, teorik ve pratik bilgileri bir arada sunmayı amaçlayan eğitimler, TOBB ETÜ Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) eğitmenleri ve sektördeki deneyimli profesyoneller tarafından veriliyor.

Yemeksepeti yöneticilerinden Yasemen Gizem Alayoğlu, “Hızlı ticarette datanın yeri”, Yusuf Cihan Turgut, “Hızlı ticarette iş ortaklarıyla ilişki yönetimi, iş ortağı deneyimi geliştirme ve büyüme stratejisi” ve Sercan Akkaş, “Hızlı ticarette ideal ürün yönetimi ve kullanıcı deneyimi tasarımı” konularında eğitimler vererek sektöre değerli bilgiler aktardılar.

Bu stratejik işbirliği, sektörün sürdürülebilir büyümesine önemli katkılar sağlıyor ve Yemeksepeti, bu girişimle hem sektörel gelişime katkı sunuyor hem de e-ticaret sektöründeki nitelikli insan kaynağının artırılmasına destek oluyor. Başarılı katılımcılar, TOBB ETÜ SEM tarafından sertifikayla onurlandırılırken, program ayrıca 6 Şubat depreminden etkilenenlere yönelik kontenjan dahilinde ücretsiz eğitimler de sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL