• Geri dön

  • 490 Görüntülenme

  • 187 Haber

  • 1.551 İşletme görüntülenme


Yemeksepeti, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin Ana Sponsoru olarak desteğini sürdürüyor! 2023-2024 sezonu, Yemeksepeti'nin ana sponsorluğunda 29 Eylül'de start alacak. Yemeksepeti, BSL ve Play-off’lardaki sponsorluğuyla, Türk basketboluna verdiği desteğe devam edecek.

Türkiye’nin h-ticaret devi Yemeksepeti, geçen sezon başladığı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Ana Sponsorluğunu yeni sezonda da devam ettirme kararı alarak Türkiye Basketbol Federasyonu ile anlaşma imzaladı.

2023-2024 sezonuna hazırlıklarını tamamlayan Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL) Ana Sponsorluk iş birliği, Türkiye Basketbol Federasyonu ile Yemeksepeti arasında imzalanan anlaşmayla devam ediyor. Bu anlaşma ile Yemeksepeti; BSL ve Play-off’lar için de ana sponsorluğunu koruyarak, Türk basketboluna verdiği desteği sürdürüyor.

Yemeksepeti'nin sponsorluk hakları arasında iki adet zemin çıkarması, pota yan boyunluk, pota yan gövde ve rakip takım arkasındaki koruma alanında markalama ile televizyon röportajları ve basın toplantılarında logo kullanımı da bulunuyor.

“Yemeksepeti ile iş ortaklığımızı sürdürmenin mutluluğunu yaşıyoruz”

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, anlaşmanın yenilenmesiyle ilgili olarak: “Yemeksepeti ile olan iş birliğimizi ikinci yılına taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz. Böylesine kıymetli bir markayla Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ana sponsor olarak iş ortaklığımızı sürdürdüğümüz için gururluyuz. Basketbolumuza destek veren tüm sponsorlarımız gibi Yemeksepeti’nin de yeni sezonda yanımızda olması, Türk basketbolunun ve ligimizde mücadele eden takımlarımızın değerini artırmaktadır. Türk basketboluna duydukları güven ve destekleri için Yemeksepeti’ne bir kez daha teşekkür ediyor, iş birliğimizin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

“Türk basketbolunu desteklemekten gurur duyuyoruz”

Yemeksepeti'nin Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ne olan desteğini sürdürmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yemeksepeti CEO’su Mert Baki, şunları ifade etti: “Geçen yıl Türkiye Basketbol Federasyonu ile gerçekleştirdiğimiz anlaşma ile hayata geçirdiğimiz Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ana sponsorluğumuzu yeni sezonda da sürdürecek olmanın mutluluğu içindeyiz. Basketbolun uluslararası başarısını her fırsatta destekliyor, yeni başarılara inanıyoruz. Yemeksepeti olarak ana sponsorlukla ligimizi desteklemenin gururunu yaşıyoruz.”

2023-2024 sezonu için tüm takımlara başarılar dileyen Mert Baki, “30 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren bir marka olarak, toplumsal sorumluluklarımızı yerine getirmeyi ana görevlerimizden biri olarak görüyoruz. Basketbol başta olmak üzere spora verdiğimiz destekle, toplumsal alanda da varlığımızı sürdürüyoruz. Yeni sezonun tüm basketbol camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

2023-2024 Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi yeni sezonu, 29 Eylül Cuma günü Manisa Büyükşehir Belediye Spor ile Bahçeşehir Koleji arasındaki karşılaşma ile start alacak. Normal sezon, 6 Mayıs 2024'te 30. hafta müsabakalarıyla sona erecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL