• Geri dön

  • 451 Görüntülenme

  • 187 Haber

  • 1.551 İşletme görüntülenme


Yemeksepeti'nin yeni "Bizdensin" kampanyası yayında! Kullanıcılara sunduğu fırsatları eğlenceli bir dille anlatan reklam filmi, “1 Ye 1 Hediye” fırsatı ve “Bizdensin” sloganıyla uygun fiyatlı seçenekleri ve erişilebilirliği vurguluyor. Kullanıcılarının lezzet dolu anları ve özel anıları nasıl paylaştığını gösteren kampanya, televizyonun yanı sıra dijital ve outdoor mecralarla da kamuoyuyla buluşuyor.

Türkiye’de hızlı ticaretin öncü markası Yemeksepeti, zengin lezzet ve bütçe seçenekleriyle geniş bir yelpazede sunduğu özel indirimlerine dikkat çektiği “Bizdensin” kampanyası için hazırladığı reklam filmini yayımladı. Kullanıcıların Yemeksepeti'ndeki fırsatlardan nasıl yararlandığını eğlenceli ve samimi bir dille anlatan reklam filmi, Yemeksepeti’nin beğeni toplayan “1 Ye 1 Hediye” çatı kampanyasına gönderme niteliği taşıyan “Bizdensin” sloganı ile çarpıcı bir atmosfer sunuyor.

"Bizdensin" kampanyasıyla, kullanıcılarına fırsatlar sunmanın ötesinde bol seçenek ve indirim avantajları sunduğunu anlatan Yemeksepeti, bu reklam filminde, Can adlı üniversite öğrencisi karakterin yurtta paylaştığı pizzayla arkadaşlarının kahramanı olduğunu, Vehbi'nin ailesiyle maç keyfine lezzet kattığını ve Selin'in ofiste günün kahramanı haline geldiğini gösteriyor.

Fırsatlarla dolu anlar paylaşılıyor
Reklam filminde Yemeksepeti'nin sunduğu fırsatların, kullanıcıların hayatına nasıl bir lezzet ve neşe kattığına odaklanılıyor. “1 Ye 1 Hediye” fırsatı, lezzetli yemeklerle dolu anları ve erişilebilirliği öne çıkaran "Bizdensin" temasıyla kullanıcıların gönlünde taht kurmayı hedefliyor.

Televizyon reklamıyla başlayan kampanya, büyük şehirlerde LED ekran, billboard, CLP, tünel giydirme ve outdoor uygulamalarıyla destekleniyor. Ayrıca, Yemeksepeti bu kampanyasıyla radyo, dijital ve sosyal medya kanallarını da aktif bir şekilde kullanarak kullanıcılara ulaşıyor.


Künye
Reklamveren: Yemeksepeti
Reklamveren Yetkilileri: Selin Süzer, Ece Karadeniz Bayar, Bilge Azazi,
Riki Geron
Reklamveren Prodüksiyon Danışmanı: Ahmet Varol
Reklam Ajansı: TBWA\Istanbul
CCO: İlkay Gürpınar
ECD: Volkan Karakaşoğlu
Kreatif Direktör: Mesut Koçarslan, Serdar Güngör
Kreatif Grup Başkanı: Sungun Çalışkan, Orkun Süslü
Reklam Yazarı: Mustafa Pamuk
Art Direktör: Gizem Serçe
Genel Müdür: Tuğyan Çelik
Genel Müdür Yardımcısı: Ömer Üstündağ
Marka Direktörü: Gamze Kaplan
Marka Ekibi: Selin Erkek, Damla Kızıltan
CSO: Toygun Yılmazer
Stratejik Planlama Ekibi: Onur Aydın, Yunuscan Hisimcil
Ajans Prodüktörü: Canan Polat, Mert Adabaş
Yapım Şirketi: Public Film
Yönetmen: Onur Somer
Kullanılan Mecralar: TVC-Dijital

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL