• Geri dön

  • 636 Görüntülenme

  • 187 Haber

  • 1.551 İşletme görüntülenme


Öğrencilere sağlıklı ve lezzetli beslenme alternatifleri sunan Yemeksepeti Market, "Okula Dönüş" konseptiyle dikkat çeken özel paketler hazırladı. Taze meyveler, nefis fırın ürünleri ve enerji barlarıyla bu paketler, dengeli beslenmeyi teşvik ediyor.

Yemeksepeti Market, öğrencilerin enerjik ve sağlıklı bir başlangıç yapmalarını sağlamak için "okula dönüş" dönemine özel beslenme paketleri hazırladı. Bu özel paketlerde, öğrencilere taze ve lezzetli bir alternatif sunmak amacıyla Meyve & Sebze kategorisinden taptaze elma, armut ve erik ile Fırından kategorisinden nefis çörek ve sandviç çeşitleri bulunuyor. Lezzetli seçenekler sadece bu kadarla sınırlı değil. Ayrıca, çocukların günlük enerji ihtiyaçlarına yanıt olması amacıyla kuruyemiş ve sağlıklı meyve barlar da bu beslenme paketlerinde yerini almış durumda.

Öğrencilere dengeli ve enerjik günler sunmayı amaçlıyor

Her bir paket, dengeli bir beslenme alışkanlığı teşvik etmek için en fazla 3 ürün içeriyor. Yemeksepeti Market, bu eşleştirmeleri ağırlıklı olarak gıda ve içecek kategorisinde yaparak, öğrencilere dengeli ve enerjik bir gün sunmayı hedefliyor.

Meyve ve sebze içeren özel paketler 5-20 Eylül tarihleri arasında kullanılabilirken, diğer beslenme paketleri Eylül ayı boyunca aktif olacak. Öğrencilere sağlıklı, taze ve lezzetli alternatifler sunan bu beslenme paketleri, öğrencilerin okula dönüş dönemine enerjik bir başlangıç yapmalarına yardımcı olacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL