• Geri dön

  • 1.185 Görüntülenme

  • 187 Haber

  • 1.551 İşletme görüntülenme


Yemeksepeti Market’in taze ve kaliteli ürünlerin önemine dikkat çeken “Tazeleyelim, Taze Yiyelim” kampanyası için Yemeksepeti, bir reklam filmi hazırlayarak yayına aldı. Tüketici için zamanın yanı sıra tazeliğin ve kalitenin ne kadar değerli olduğunu bilen Yemeksepeti, bu reklam filminde özellikle sebze ve meyve gibi ürünlerin en tazesini mevsiminde Yemeksepeti Market kullanıcılarına sunduğunu anlatıyor.

Türkiye’de hızlı ticaretin öncü markası Yemeksepeti, Yemeksepeti Market’in tazelik garantisi veren yeni kampanyası “Tazeleyelim, Taze Yiyelim” için dinamik ve eğlenceli bir reklam filmi hazırladı.

Tazeleyelim kampanyası, kullanıcılarının taze ürün ihtiyaçlarına odaklanıyor ve sebzeden meyveye, kruvasandan kahveye kadar ihtiyaç duyulan tüm ürünleri dakikalar içinde Yemeksepeti Market'le ulaştırıyor. Ayrıca, ekmek ve simit gibi fırın ürünlerini ve Everyday Roastery kahvelerini taze kavrulmuş ve çekilmiş şekilde kullanıcılarına sunuyor.

Tazelik ve hız ön plana çıkıyor
Yoğun iş temposu ve hayat koşturmacası içindeki kullanıcılarına odaklandığı reklam filminde Yemeksepeti Market; ihtiyaç duydukları ve canları çektiği anda diledikleri ürünleri taptaze ve dakikalar içerisinde ulaştırdıklarını vurgulayarak ve “Tazeleyelim, Taze Yiyelim” sloganını öne çıkartarak kullanıcılarının güvenini kazanmayı hedefliyor.

7 Nisan'da reklam filminin televizyon kanallarında yayımlanmasıyla başlayan kampanya; İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyük şehirlerde LED ekran, billboard, CLP, tünel giydirme ve outdoor gibi uygulamalarla destekleniyor. Bu kampanyasıyla Yemeksepeti; radyo, dijital ve sosyal medya kanallarıyla da tüketiciye erişiyor.

Film videosu

Künye

Reklam Ajansı: WE
Co-founders: Ayşe Aydın, Taflan Yörük
Kreatif Direktör: Uğur Sönmez, Asil Yıldız
Creative Integration Director: Serhat Varan
Kreatif: Hasan Çalışkan, Emirhan Dilege, Ferhat Çelik, Engin Turan, Büşra Boz, Muhammet Ergül
Müşteri İlişkileri: Yasemin Baykara, Sıla Menteşoğlu
Strateji: Selin Aktaş
Prodüksiyon: Uğur Egemen İres
Prodüksiyon Danışmanı: Deniz Kunkut
Atölye: Hasan Laçin
Reklamveren: Yemeksepeti
Reklamveren Yetkilisi: Okan Erol, Ece Karadeniz Bayar, Beyza Yüce, Selin Türman
Yönetmen: Can Pehlivanlıoğlu
Yapım Şirketi: Norr
Müzik: Mono Jingles

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL