• Geri dön

  • 1.594 Görüntülenme

  • 143 Haber

  • 32 İşletme görüntülenme


Alarko Dalgıç Pompaları ile 
Denizli’nin toprağına bereket

Alarko Carrier, toprağa hayat veren Alarko Dalgıç Pompa ürünleri ile Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’nda sektör profesyonelleri ile bir araya geldi. Orion Fuarcılık tarafından düzenlenen, Ege Bölgesi’nin tarım ve hayvancılık sektörünü bir araya getiren en önemli organizasyonu olan fuar 3 Mart Pazar gününe kadar EGS Park Fuar Alanı’nda devam edecek.

Tarım ve hayvancılık alanında önemli bir ihracat potansiyeli olan Denizli’de sektörün nabzını tutan fuar boyunca Alarko Carrier Satış Şefi Sinan Karacalı, Bölge Sorumluları Kağan Gökçek ve Mutlucan Cica ile Denizli Dalgıç Pompa İhtisas Bayisi Işık Mühendislik, ziyaretçileri dalgıç pompa ve kullanım alanları hakkında bilgilendirecek.

Dayanıklı ve uzun ömürlü Alarko Dalgıç Pompaları, kullanım ve içme suyu alanında her an kullanıma hazır, kesintisiz, kişisel tek su kaynağı olarak öne çıkıyor. Susuzluğun ve kuraklığın önlenmesine yardımcı olan ürünler, yüksek verimleriyle toprağa ‘can suyu’ oluyor. Dalgıç pompalar onlarca hatta yüzlerce metre yerin altından suyu çekiyor ve bahçelerin, tarım arazilerinin veya seraların su ihtiyacını yeraltı kaynaklarından karşılanmasını sağlıyor.

Denizli’nin tarım ve hayvancılık sektöründe kullandığı teknolojiler sebebiyle son yıllarda yakaladığı başarının altını çizen Alarko Carrier Satış Şefi Sinan Karacalı, “Denizli, Ege Bölgesi’nin tarım ve hayvancılık sektöründe önemli noktalarından biri. Biz de Denizlili sektör profesyonelleri ile uzun zamandır çalışıyoruz. Dalgıç pompalarımız özellikle tarım sektöründe üstün teknolojisi ve ekonomikliği sebebiyle tercih ediliyor. Bugün Denizli de dahil Anadolu’nun birçok ilinde 20 yıldan daha uzun bir süre önce montajı yapılmış Alarko dalgıç pompalarının halen işletmede olduğunu görmek gurur kaynağı oluyor” diye bilgi verdi. Fuarda dalgıç pompa ürünlerine gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini de ifade eden Karacalı, “Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçileri ağırlayan, bölgenin önemli organizasyonlarından biri. Bu yıl 200 bin üzerinde katılımcı bekleniyor. Standımızda sergilediğimiz dalgıç pompalarımız, katılımcılardan yoğun ilgi görüyor” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL