• Geri dön

  • 2.299 Görüntülenme

  • 143 Haber

  • 32 İşletme görüntülenme


Alarko Kombi’den Yeni Reklam Kampanyası:

ALARKO KOMBİ, ADI GİBİ SÜPER KOMBİ

İklimlendirme sektörünün öncü markası Alarko Carrier, kış yaklaşırken Alarko Kombi’nin fark yaratan özelliklerine dikkat çeken yeni bir reklam kampanyasına imza attı. Alarko Kombi’nin efsane jingle’ını yeniden gündeme getirecek olan kampanya, televizyonlarda yayına başladı.

Kombi dendiğinde akla ilk gelen jingle yine ekranlara dönüyor: “Alarko Kombi. Gerçek kombi, gerçek konfor.” Alarko Kombi’nin yeni reklam filmleri de yıllardır dillere pelesenk olan bu jingle ile başlıyor. Alarko kırmızısı bir ortamda dev bir “SÜPER” tipografisi önünde sahneye reklamın ana karakteri çıkıyor ve üç farklı modeli, üç farklı filmle anlatıyor.

BÜRO imzası taşıyan kampanya tamamen ürün özellikleri üzerine yoğunlaşıyor. Türkiye’nin en sessiz kombisi “Seradens Süper”i anlatırken oyuncu ortamı susturuyor, boyutlarıyla her yere sığabilen “Süper Fit” modelini anlatırken kendini neredeyse ikiye katlıyor ve çift yoğuşmalı “Seradens Süper Plus” modeli anlatırken de iki karaktere bölünüyor. Her modelin adında geçen SÜPER kelimesi de “Alarko Süper Kombi Ailesi” filmlerinin ortak noktasını oluşturuyor. Prodüksiyonunu Society’nin üstlendiği reklam filmlerinin yönetmen koltuğunda Ariel Goldenberg yer alıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL