• Geri dön

  • 1.044 Görüntülenme

  • 145 Haber

  • 33 İşletme görüntülenme


Alarko Carrier, Taş Kağıt Makas Atölyesi işbirliği ile hayata geçirdiği “Doğaya İyi Bak, Geleceğe Gülümse” başlıklı sosyal sorumluluk projesinin ikinci etkinliğinde, ‘iklim krizinden çıkış’ı gündeme taşıyacak. Atölye’nin kurucu ortağı Ceyda Düvenci ve Yuvam Dünya Bilim Kurulu Üyesi B. Aylin Alagöz, iklim değişikliği, sürdürülebilirlik ve çevreye saygılı bir geleceği ele alacak. 2 Kasım’da gerçekleştirilecek online etkinlik, herkesin katılımına açık ve ücretsiz olacak.

İklimlendirme sektörünün öncüsü Alarko Carrier, sosyal sorumluluk projesi Doğaya İyi Bak, Geleceğe Gülümse” kapsamında düzenlediği ebeveyn / uzman buluşmalarının ikincisini 2 Kasım’da gerçekleştirecek. Küresel iklim krizinin olumsuz etkileriyle mücadele etmek ve en çok çocukların yaşadığı eko-anksiyetenin azaltılmasına destek olmak amacıyla başlatılan Projenin yeni etkinliğinde, oyuncu, sunucu, girişimci ve Taş Kağıt Makas Atölyesi’nin Kurucu Ortağı Ceyda Düvenci ve Yuvam Dünya Bilim Kurulu Üyesi B. Aylin Alagöz, ebeveynlerle bir araya gelecek. Ücretsiz ve herkesin katılımına açık olarak düzenlenecek webinar, saat 21.00’de başlayacak.

Atölyede, iklim değişikliği, sürdürülebilirlik ve çevreye saygılı bir gelecek konuları ele alınırken, gündemin en kritik maddesi olan iklim krizinden çıkış yolları değerlendirilecek. Etkinlikte katılımcılarla, yakın zamanlı raporların çarpıcı sonuçlarından döngüsel ekonomi odaklı kültürel ve sosyal dönüşümün önemine pek çok yol gösterici bilgi paylaşılacak. Aynı zamanda, eylemlerimiz ve seçimlerimizle günlük hayattaki alışkanlıklarımızı değiştirerek iklim değişikliğiyle mücadeleye ne şekilde destek olabileceğimize dair öneriler konuşulacak. Etkinliğe, ilgili bağlantı üzerinden kaydolunabilir.

Etkinlik detayları;

Webinar Linki: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_faTlikCMRjqmhb643eiJgg

Webinar ID: 850 8862 5072

Webinar Passcode: 493344

Tarih: 2 Kasım 2022, Çarşamba

Saat: 21.00

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL