• Geri dön

  • 1.245 Görüntülenme

  • 143 Haber

  • 32 İşletme görüntülenme


İklimlendirme sektörünün öncüsü Alarko Carrier’ın düzenlediği Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması’nın kazananları belli oldu. Yarışmaya yapılan başvurularla, iklim değişiminin çarpıcı etkisi ve yarattığı tahribat gözler önüne serildi.

Günümüzün en büyük sorunlarından biri olarak öne çıkan iklim değişikliğinin dünyamıza ve yaşadığımız çevreye etkisine dikkat çekmek isteyen Alarko Carrier’ın, bu yıl sekizincisini düzenlediği Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması’nın kazananları belli oldu. Başvuruların, Instagram ve Twitter üzerinden #Küreseliklim2021 etiketi ile yapıldığı yarışmaya 1000’e yakın fotoğraf çalışması katıldı.

Gerçekleştirilen başvurularda ilk aşama olarak halk oylamasında en çok oy alan 50 fotoğraf seçildi ardından bu fotoğraflar seçici kurulun değerlendirmesine alınarak en başarılı 12 fotoğraf belirlendi. Seçici kurulda; Gazeteci ve Fotoğrafçı Adem Meleke, Belgeselci ve Foto Muhabiri Coşkun Aral, Fotoğrafçı Dilan Bozyel, Milliyet Gazetesi Fotoğraf Editörü ve Foto Muhabiri Ercan Arslan ve Fotoğrafçı Mehmet Turgut yer alırken aynı zamanda Tema Vakfı Genel Müdürü Başak Yalvaç Özçağdaş, Alarko Carrier Yönetim Kurulu Başkanı Niv Garih ve Reklamcı Serdesin Ajans Başkanı Serhat Bayram da yer aldı. Seçici kurulun değerlendirmesi sonucu dereceye giren ilk 12 fotoğraf sahipleri Alarko Carrier tarafından birbirinden özel ödüller almaya hak kazandı.

Yarışmanın tüm kazanan fotoğraflarına bu linkten ulaşabilirsiniz:


Seçici kurul değerlendirmesi sonucunda dereceye girerek birinci olan Ömer Faruk Güler, Toshiba HAORI 13.000 BTU/h Klima ödülünü almaya hak kazandı. İkinci Mehtap Akbaş Çiftci iPhone 12 Cep Telefonu, üçüncü Fazilet Ecemiş Yılmaz ise Canon EOS M50 Mark II BK Fotoğraf Makinesi Vlogger Kit ödülünün sahibi oldu. Dördüncü Alev Ünal, beşinci Şevki Karaca ve altıncı Mehmet Bedir, Fujifilm Instax Mini 11 Bundle Box ödüllerinin sahibi oldular. Yedinci Serhat Yılmazer, sekizinci Ramazan Çırakoğlu, dokuzuncu Deniz Nida Şener, onuncu Tahir Yangın, on birinci Dilek Aşkın ve on ikinci Münevver Ulusoy, Decathlon 500 TL’lik Hediye Çeki kazandı. Ayrıca dereceye girip ilk 12’de yer alan tüm kazananlara National Geographic 12 Aylık Dergi Aboneliği hediye edilecek.

İlk 12’ye girmeye hak kazanan fotoğrafların sahipleri aşağıda:

Ömer Faruk Güler
Mehtap Akbaş Çiftci
Fazilet Ecemiş Yılmaz
Alev Ünal
Şevki Karaca
Mehmet Bedir
Serhat Yılmazer
Ramazan Çırakoğlu
Deniz Nida Şener
Tahir Yangın
Dilek Aşkın
Münevver Ulusoy

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL