• Geri dön

  • 381 Görüntülenme

  • 145 Haber

  • 33 İşletme görüntülenme


Carrier’ın CEO’su David Gitlin 4 Ekim 2023 tarihinde Alarko Carrier ailesine özel bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaret, 1998 yılında başlayan ve bu yıl 25. yılını kutlayan markaların güçlü stratejik ortaklığının ve iş birliğinin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha vurguladı.

David Gitlin’e bu ziyaretinde Carrier global yönetim ekibinden Patrik Goris (SVP and CFO), Nadia Villeneuve (SVP and CHRO), Hakan Yılmaz (CTO), Gaurang Pandya (President, Commercial HVAC), Didier Genois (VP and GM, Commercial HVAC EMEA) ve Gary Boucher (Chief of Staff to the Chairman and CEO) eşlik etti.

Küresel vizyon ve sürdürülebilirlik konusunda bilgiler tazelendi
Carrier, iklimlendirme sektöründe dünya lideri olmanın yanı sıra, yerel ortaklarına olan bağlılığıyla da biliniyor. Alarko Carrier, bu iş birliği sayesinde Türkiye'nin dört bir yanına kaliteli iklimlendirme çözümleri sunmaktan gurur duyuyor. David Gitlin’in ziyareti sırasında, Alarko Carrier ailesi Carrier’ın küresel vizyonunu, yenilikçi ürünlerini ve sürdürülebilirlik taahhüdünü daha yakından gördü. David Gitlin ve beraberindeki ekip, Alarko Carrier'ın Gebze Fabrikası'nı da ziyaret ederek, Carrier markalı klima santrali, fancoil ve çatı tipi klima cihazları üretim süreci hakkında bilgi edindi. Ayrıca, Alarko Carrier çalışanlarıyla bir araya gelerek sohbet etti. Carrier ile olan güçlü ortaklık daha büyük başarılara imza atılarak devam edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL