• Geri dön

  • 377 Görüntülenme

  • 145 Haber

  • 33 İşletme görüntülenme


İklimlendirme sektörünün öncüsü Alarko Carrier’ın düzenlediği 10. Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması’nın kazananları belli oldu. Yarışmaya yapılan başvurularda, iklim değişiminin çarpıcı etkisi ve yarattığı tahribat anlatıldı. Günümüzün en büyük sorunlarından biri olarak öne çıkan iklim değişikliğinin dünyamıza ve yaşadığımız çevreye etkisine dikkat çekmek isteyen Alarko Carrier’ın, bu yıl onuncusunu düzenlediği Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması’nın kazananları belli oldu. Başvuruların, Instagram ve Twitter üzerinden #AlarkoCarrierKüreselİklim2023 etiketi ile yapıldığı yarışmaya 1000’e yakın fotoğraf çalışması katıldı.

Gerçekleştirilen başvurularda ilk aşama olarak aralarında Gazeteci ve Fotoğrafçı Adem Meleke, Gezgin Foto Genel Yayın Yönetmeni Nihan Özgen Meleke, Alarko Carrier Genel Müdür Yardımcısı Hırant Kalataş, Alarko Carrier Kurumsal İletişim Müdürü Hüdai Öztürk ve Alarko Carrier Pazarlama Direktörü Volkan Arslan’ın da yer aldığı ön eleme jürisi tarafından 50 fotoğraf seçildi. Ardından seçici kurulun oylarıyla 12 fotoğraf kazanan olarak belirlendi.

Kazananlar birbirinden özel ödüllerin sahipleri oldu

Kazanan 12 fotoğraf seçici kurulun bir araya gelerek, tüm fotoğrafları değerlendirmesi sonucu belirlendi. Seçici kurulda; Gazeteci ve Fotoğrafçı Adem Meleke, Belgeselci ve Foto Muhabiri Coşkun Aral, Fotoğrafçı Dilan Bozyel, Milliyet Gazetesi Fotoğraf Editörü ve Foto Muhabiri Ercan Arslan, Fotoğrafçı Yazar Merih Akoğul, Alarko Carrier Yönetim Kurulu Başkanı Niv Garih ve Reklamcı Serdesin Ajans Başkanı Serhat Bayram yer aldı. Seçici kurulun değerlendirmesi sonucu dereceye giren ilk 12 fotoğrafın sahipleri Alarko Carrier tarafından birbirinden özel ödüller almaya hak kazandı.

Seçici kurul değerlendirmesi sonucunda dereceye girerek birinci olan Mehmet Sümer, Iphone 14 cep telefonu ödülünü almaya hak kazandı. İkinci Betül Şimşek drone, üçüncü Yunus Yıldız ise fotoğraf makinası ödülünün sahibi oldu. Dördüncü Mehmet Kıllınç, beşinci Nazım Özdemir ve altıncı Seyit Konyalı, gimbal ödüllerinin sahibi oldular. Yedinci Nurettin Boydak, sekizinci Mürsel Çetin, dokuzuncu Esengül Alıcı, onuncu Hikmet Tanirgan, onbirinci Mustafa Kütük, onikinci Veysi Şimşek ise 3.000,00 TL değerinde hediye çeki kazandı. Ayrıca dereceye girip ilk 12’de yer alan tüm kazananlara Atlas 12 Aylık Dergi Aboneliği hediye edilecek.

Yarışmanın tüm kazanan fotoğraflarına bu linkten ulaşabilirsiniz: https://yarisma.alarko-carrier.com.tr/

İlk 12’e girmeye hak kazanan fotoğrafların sahipleri aşağıda:

1- sumerfoto (Mehmet Sümer)
2- btlsmsk.149 (Betül Şimşek)
3- yunusyildiz61 (Yunus Yıldız)
4- mehmet.killinc (Mehmet Kıllınç)
5- Nazmzdemir8 (Nazım Özdemir)
6- seyit_konyali (Seyit Konyalı)
7- nurettin_boydak (Nurettin Boydak)
8- murselcetin.tr (Mürsel Çetin)
9- Esen_artt (Esengül Alıcı)
10- HikmetTanir (Hikmet Tanirgan)
11- mustafakutuk1art (Mustafa Kütük)
12- veysiisimsek (Veysi Şimşek)

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL