• Geri dön

  • 547 Görüntülenme

  • 145 Haber

  • 33 İşletme görüntülenme


İklimlendirme sektörünün öncülerinden Alarko Carrier, Gebze’deki fabrikasında Carrier Avrupa’nın üst düzey yöneticilerini ağırladı. Carrier Avrupa Başkan Vekili ve Genel Müdürü Didier Genois, Carrier Avrupa Fabrika Operasyonlarından Sorumlu Gilles Donnat ve Carrier Avrupa Satış Direktörü Atallah Musleh’den oluşan ekibe hem fabrika hem de AR-GE ve üretimdeki yenilikler hakkında bilgi verildi.

Alarko Carrier Genel Müdürü Cem Akan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette Carrier Avrupa ekibine, Ar-Ge ve üretim ekibi tarafından ürünler ve üretim hatları ile ilgili yenilikler aktarıldı. Ayrıca, fan coil, klima santrali ve rooftop üretim hatları ve cihaz test laboratuvarları hakkında kapsamlı bilgi verildi.

Alarko Carrier Gebze Kompleksi, Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde 60.000 m² alanda kurulu, 20.000 m² kapalı üretim alanı, 2.000 m² ofisleri, 2.000 m² test ve araştırma geliştirme binası ile sosyal ve eğitim tesislerinden oluşan modern bir kompleksten oluşuyor. Tesiste merkezi klima alanında; klima santralleri, çatı tipi klimalar, fan coiller, ısıtma ve soğutma bataryaları, su basınçlandırma alanında; dalgıç pompalar ve motorları, sirkülasyon pompaları ve hidroforların üretimi yapılıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL