• Geri dön

  • 2.186 Görüntülenme

  • 143 Haber

  • 32 İşletme görüntülenme


Alarko Carrier, 2019 yılında gerçekleştirdiği ihracat faaliyetleriyle, İklimlendirme Sanayicileri İhracatçılar Birliği (İSİB) tarafından “En Çok Klima Santrali, Rooftop, Fancoil, Paket Tipi Klima İhracatı Yapan Firma” kategorisinde 2. sırada yer alarak ödüle layık görüldü.

Konuyla ilgili açıklama yapan Alarko Carrier Genel Müdürü Cem Akan, Alarko Carrier olarak başarılı ihracat performanslarının ortaya koyduğu sonuçlarla 8 yıldır en fazla ihracat yapan şirketler arasında yer almaya devam ettiğimiz gibi bu yıl da bir kez daha İSİB tarafından ödüle layık görülmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Akan “Alarko Carrier olarak 60 yılı aşan tecrübemizi Carrier’ın yüksek teknolojili üretim kalitesiyle birleştirdik. Klima santralinde özellikle Orta Doğu , Avustralya, Doğu Avrupa ve Kuzey Afrika, rooftop cihazlarında Katar, İsrail, Şili ve CIS ülkeleri olmak üzere 60’a yakın ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar Carrier markası ile ihracatını yapmakta olduğumuz rooftop ve klima santrali ürünlerine ilave olarak önümüzdeki yıl üretimine başlayacak olduğumuz fancoil cihazlarımızı da Carrier markası ile ihraç ettiğimiz ürünler arasına sokarak ülke ihracat rakamlarına yapmış olduğumuz katkımızı artırmayı hedefliyoruz. Alarko Carrier olarak yurt içinde gösterdiğimiz başarıyı, yurtdışında da sürdürüyoruz. Klima santralleri, radyatörler ve rooftop cihazları ihraç ürünlerimizin büyük kısmını oluştururken ihracat yaptığımız ülke sayısını 57’ye yükselttik. Fildişi Sahili, Cibuti, Macaristan, Malta, Makedonya, Mauritius, Şili, Umman, Papua Yeni Gine, Filipinler, Uganda ve Yemen gibi çok farklı coğrafyalara ürünlerimizi ulaştırarak ülkeye ve sektöre katma değer yaratmaya devam ediyoruz.” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL