• Geri dön

  • 467 Görüntülenme

  • 145 Haber

  • 33 İşletme görüntülenme


İklimlendirme sektörünün öncüsü Alarko Carrier’ın düzenlediği 10. Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması’nda başvuru heyecanı sürüyor. 7 Ağustos’ta başlayan ve yüzlerce fotoğraf tutkununun yoğun ilgi gösterdiği yarışmanın son başvuru tarihi 24 Eylül.

İklim değişikliğinin dünyamıza ve yaşadığımız çevreye olan etkisine dikkat çekmek isteyen Alarko Carrier’ın, bu yıl onuncusunu düzenlediği Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması’nın başvuruları 24 Eylül’de sona eriyor. Alarko Carrier’ın ilgili sosyal medya hesaplarını takibe alan ve çektikleri fotoğrafları AlarkoCarrierKüreselİklim2023 etiketiyle birlikte @alarkocarrier Instagram veya @alarko_carrier Twitter hesabını etiketleyerek paylaşan tüm fotoğraf tutkunları yarışmaya başvurabiliyor.

En Çarpıcı Kareler Belirlenecek

24 Eylül tarihine kadar Instagram ve Twitter’da “herkese açık” şekilde yüklenen fotoğraflar, editoryal elemeden geçirilerek Alarko Carrier’ın mikro sitesine yüklenecek. 25-28 Eylül tarihleri arasında ön eleme kurulu tarafından yapılacak değerlendirmede, en iyi 50 fotoğraf belirlenecek. Ön elemeden geçen fotoğraflar yarışmanın Seçici Kurulu tarafından değerlendirilecek ve en iyi ilk 20 fotoğraf belirlenecek. İlk 20’ye kalan fotoğraflar 29 Eylül – 8 Ekim tarihleri arasında Seçici Kurul tarafından yapılacak final oylamasında değerlendirmeye alınacak. Finale kalan ve ödül almaya hak kazanan yarışmacılar, 16 Ekim 2023 tarihinde Alarko Carrier’ın resmî web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden duyurulacak. Yarışmaya katılım koşulları ile ilgili detaylı bilgiye yarisma.alarko-carrier.com.tr adresi üzerinden ulaşılabilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL