• Geri dön

  • 331 Görüntülenme

  • 145 Haber

  • 33 İşletme görüntülenme


İklimlendirme sektörüne doğa dostu ürünleriyle öncülük eden Alarko Carrier, Carrier markasıyla ısıtma, soğutma ve sıcak suda geleceğin cihazı olarak gösterilen R32’li monoblok ısı pompasını ürün portföyüne dahil etti. Ürünleştirme çalışmaları tamamlanan ve Eylül ayı itibarıyla İzmir Wyndham Otel’de dağıtıcılarına yaptığı lansmanla satışına başlanan Carrier Aqua Comfort Monoblok Isı Pompası hem çevreci hem de tasarruf sağlayan özellikleriyle öne çıkıyor.

Yüksek kaliteli ve maksimum tasarruf sağlayan ürünleriyle sektöre öncülük etmeye devam eden Carrier’ın satışa sunduğu Aqua Comfort Monoblok Isı Pompası, düşük seviyedeki CO₂ salımı ile çevre dostu özellikler taşıyor. İnverterli ikiz Rotary kompresör, su pompası ve fan motoru sayesinde daha yüksek enerji verimliliği sağlıyor. Isıtma, soğutma, sıcak su ihtiyacını bir arada tek sistemde karşılaması ile sürdürülebilir bir çözüm sunan ürün, 8, 10, 12 ve 16 kW olarak 4 farklı kapasitede kullanıma sunuldu. A+++ enerji sınıfına sahip olan ısı pompası, konvansiyonel ürünlere göre çok daha yüksek tasarruf sağlıyor.

Aynı zamanda tüketiciye güçlü ısıtma fonksiyonu ile hızlı sıcak su üretim opsiyonu sunuyor. Tatil modu, çift zon kontrolü, günlük zamanlayıcı, haftalık zamanlayıcı, yerden ısıtma ayarı gibi pek çok kullanıcı dostu fonksiyonlarıyla da hayatı kolaylaştırıyor.

Türkiye’de Isı Pompası Adetleri 20 Bine Çıkacak
Isı pompasının iklimlendirme alanında geleceğin cihazı olarak gösterildiğini ve Avrupa’da son dönemde üretiminde hızlı bir artış olduğunu ifade eden Carrier Ürün Yöneticisi Ege Benli, şu bilgileri verdi: “Özellikle Avrupa pazarında son derece hızlı artışı olan Isı Pompası’nın ülkemizde de orta vadede popüler olacağını öngörüyoruz. Geçen yıl itibarıyla Türkiye’de ısı pompası pazarındaki beklenti yaklaşık 12 bin adetti. Bu rakamın 2027’de yaklaşık 20 bin olacağını tahmin ediyoruz. Bu doğrultuda monoblok tip ısı pompaları için pazarda öncü rolü üstlenmeyi hedefliyoruz. Isı pompası, modern klimanın mucidi Carrier markasının ısıtma-soğutma sektörünün geleceğini şekillendirmesinde pay sahibi olacak ürünlerinden bir tanesidir.”

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL