• Geri dön

  • 1.491 Görüntülenme

  • 145 Haber

  • 33 İşletme görüntülenme


Alarko Carrier, COVİD 19 salgını nedeniyle evlerde daha uzun kalınan bu günlerde hazırladığı birbirinden farklı video içeriklerle, iş ortakları, çalışanları ve tüketicileriyle dijital kanallar üzerinden iletişimini sürdürüyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Alarko Carrier Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüdai Öztürk, salgının sosyal yaşamdan iş yapış modellerine, tüketici alışkanlıklarından hizmet yaklaşımına kadar pek çok değişime neden olduğunu, iletişim kanallarının da bundan etkilendiği belirtti. Bu dönemde sosyal medyanın her zamankinden daha fazla izlendiğini belirten Öztürk, Alarko Carrier olarak, vermek istedikleri mesajları hazırladıkları özel filmlerle hedef kitlelerine ulaştırmayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.

Hüdai Öztürk sözlerini şöyle sürdürdü: “Takipçilerimizle paylaştığımız ilk videoda uzun süredir Alarko Carrier ile bütünleşen “gerçek konfor” sloganını ele aldık ve Alarko Carrier ailesinin yıllardır gerçek konforu sunmak üzere çalıştığını ve şimdi yapılması gerekenin evde kalmak olduğunu “evde kal Türkiye, çünkü bugün en gerçek konfor evinde!” mesajıyla duyurduk.”
Alarko Carrier - Gerçek Konfor Evlerimizde
https://www.youtube.com/watch?v=cF1AcIyZZnw

“Alarko Carrier olarak bu zor günlerde #İçimiziIsıtanHaberler diyerek güzel gelişmeleri paylaşmak üzere bir kampanya da başlattık. Bu amaçla hazırladığımız videoda ise “Alarko Carrier’ın bugüne kadar binlerce yaşam alanlarını ısıttığı, iyi haberlere ihtiyacımız olan bu zor günlerde “içimizi ısıtacak” haberleri sosyal medya sayfalarımızdan paylaşacağımızı duyurduk.
Alarko Carrier - İçimizi Isıtan Haberler 
https://www.youtube.com/watch?v=fJmiVrmUMFY

“Son olarak başrolde çalışanlarımızın olduğu filmimizde, “bu güne kadar kalplerimizi açtığımız Alarko Carrier’a şimdi de evlerimizi açtık, Türkiye sağlığına kavuşana kadar evlerimizde çalışmaya devam edeceğiz. Biz kocaman bir aileyiz, evimizde Alarko Carrier’da çalışıyoruz.” diyerek mesajımızı duyuruyoruz.”
Alarko Carrier - Güzel Günler Çok Yakın
https://www.youtube.com/watch?v=Gtd25fxdPqA

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL