• Geri dön

  • 682 Görüntülenme

  • 145 Haber

  • 33 İşletme görüntülenme


İklimlendirme sektörünün öncülerinden Alarko Carrier’ın Gebze’deki fabrikası, Carrier Global’in üst düzey yöneticilerini ağırladı. Carrier Teknoloji ve Mühendislikten Sorumlu (CTO) Başkan Yardımcısı Hakan Yılmaz, Carrier Transicold & Refrigeration Mühendislikten Sorumlu Başkan Yarımcısı Edith Di Francesco ve Carrier HVAC Mühendislikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Giorgio Rusignuolo’dan oluşan ekibe hem fabrika hem de AR-GE ve üretimdeki yenilikler hakkında bilgi verildi.

Alarko Carrier Genel Müdürü Cem Akan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette Carrier Global ziyaretçileri, fabrikadaki üretim alanları ve laboratuvarların yanı sıra Alarko Carrier’ın Ar-Ge projeleri hakkında bilgilendirildi.

Teknoloji ekosistemi yakından tanıtıldı
Carrier heyetine bilgi veren Alarko Carrier Genel Müdürü Cem Akan, “Carrier yetkilileri, Türkiye’deki teknoloji endüstrisinin zorluklarını ve fırsatlarını incelemek üzere yerel teknoloji girişimleri, çeşitli teknokent yetkilileri, eğitim kurumları ve girişimciler ile bir araya gelerek ülkemizdeki teknoloji ekosistemini yakından tanımak amacıyla bizleri ziyaret etti. 1998 yılından bu yana ortağı olduğumuz Carrier’ın gerek yürüttüğümüz vizyoner Ar-Ge projeleri gerekse iklimlendirme sektörümüzü mühendislik bakımından potansiyel olarak görmeleri memnuniyet verici” dedi.

Ziyaretlerinin ikinci gününde Carrier ekibi, Alarko Holding’in üst düzey yetkilileri ile bir araya gelerek üretim ve AR-GE süreçleri hakkında bilgi edindi. Ardından, potansiyel bir Ar-Ge yatırımı için İstanbul’un yetenek, üniversite, endüstriyel park ekosistemini değerlendirmek üzere İTÜ ARI Teknokent’i ziyaret etti. Enerji yönetimi alanında muhtemel iş birliklerinin değerlendirildiği ziyarette, ÇEKİRDEK ve MAGNET birimleri gezilerek buradaki start up çalışmaları hakkında detaylı bilgi alındı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL