• Geri dön

  • 1.601 Görüntülenme

  • 145 Haber

  • 32 İşletme görüntülenme


Alarko Carrier, TTMD Bursa Temsilciliği tarafından düzenlenen seminerde sektör profesyonelleri ve öğretim üyeleriyle buluştu.

Alarko Carrier, ısıtma ve soğutma alanındaki 65 yıllık bilgi birikimini ve teknik uzmanlığını, sektör profesyonelleriyle paylaşmaya devam ediyor. Bu amaçla Türk Tesisat Mühendisleri Derneği Bursa Temsilciliği tarafından düzenlenen seminere katılarak bir sunum yaptı.

Alarko Carrier İş Geliştirme Müdürü Oğuz Aydoğdu ve İş Geliştirme Mühendisi Semih Temel tarafından yapılan sunumun ilk bölümünde, “klima santrali dizaynında ve seçiminde dikkat edilmesi gereken konular, sertifikalı hijyenik klima santral odaklı” olarak anlatıldı. Seminerin ikinci bölümündeyse “Carrier Hourly Analysis Programı (H.A.P) ile örnek sistemlerin karşılaştırılmasının yapılabildiği ‘wizards’ özelliği” hakkında bilgi verildi.

Semineri, mekanik proje tasarım firmalarının kurucu ve temsilcilerinin yanı sıra, tesisat sektöründe faaliyet gösteren taahhüt firmaları temsilcileri ve Piri Reis Üniversitesi ile Balıkesir Üniversitesi’nden Makina Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri izledi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL