• Geri dön

  • 263 Görüntülenme

  • 176 Haber

  • 37 İşletme görüntülenme


Lüleburgaz’dan Babaeski’ye destek

Lüleburgaz Belediyesi İtfaiye ile Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri selin vurduğu Babaeski’ye destek ekibi gönderdi. Ekipler, su basan binalardaki suyu boşaltma çalışmalarına başlarken Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli de Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Trakya’yı vuran sel baskınlarından en çok etkilenen bölge olan Babaeski’ye Lüleburgaz Belediyesi’nden yardım eli uzandı. Lüleburgaz Belediyesi ekipleri bir yandan Durak Mahallesi ve Yıldırım Mahallesi'nde derenin taştığı bölgelerde çalışma başlatırken diğer yandan da Babaeski’ye 1 adet itfaiye ve 1 adet vidanjör aracıyla desteğe gitti.

Su basan yerlere müdahale

Selin vurduğu mahallelerde hızla çalışmalara başlayan ekipler bodrum katları sel sularıyla dolan apartmanlardaki suları çekmeye başladı. Babaeski Belediyesi ekipleriyle birlikte koordineli çalışan Lüleburgaz Belediyesi ekipleri çalışmalarını sabah erken saatlerden bu yana sürdürüyor.

Gerenli’den geçmiş olsun ziyareti

Öte yandan Başkan Gerenli, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı’ya da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Lüleburgaz Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğunu söyleyen Başkan Gerenli, Babaeski halkına da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL