• Geri dön

  • 255 Görüntülenme

  • 176 Haber

  • 37 İşletme görüntülenme


İlk konuk Gökhan Yeniada!

Lüleburgaz Belediyesi’nin korona virüs salgınında zor günler geçiren müzisyenlerin yanında olmak ve onların sesini duyurmak için hayata geçirmeye hazırlandığı “Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler” programı yarın (Cuma) başlıyor. Cuma günü saat 21.00’de Lüleburgaz Belediyesi Youtube ve Facebook hesaplarından canlı yayınlanacak programın ilk konuğu O Ses Türkiye ve Rising Star yarışmalarında adını duyuran, yakın zamanda da “Yok Diyemem” isimli klibini çeken Gökhan Yeniada olacak.

Korona virüs salgını boyunca gerçekleştirdiği destek paketleriyle vatandaşının yanında olmaya devam eden Lüleburgaz Belediyesi’nin, müziğe gönül vermiş kişilerle gerçekleştireceği “Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler” programı yarın (Cuma) başlıyor. Birbirinden renkli konukların yer alacağı programda izleyicilere hem müzik ziyafeti hem de unutulmaz bir sohbet sunulacak.

Gökhan Yeniada ile başlıyor

Çekimlerinin Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde korona virüs önlemleri kapsamında gerçekleştirileceği “Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler’in” ilk konuğu O Ses Türkiye ve Rising Star’da seslendirdiği şarkılarla milyonları kendisine hayran bırakan Gökhan Yeniada olacak. Geçtiğimiz aylarda söz ve müziği kardeşi Göktuğu Yeniada’ya ait olan “Yok Diyemem” adlı şarkısına klip çeken Yeniada, yeni klibinden müzik yaşantısına, başına gelen ilginç olaylardan örnek aldığı kişilere kadar çok sayıda bilinmeyeni izleyicilere anlatacak.

Her Cuma saat 21.00’de

Sunuculuğunu Tansu Edip Gökbudak ve İsmet Altay Süpürgeci’nin yaptığı “Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler” programı her Cuma saat 21.00’de birbirinden değerli konuklarıyla Lüleburgaz Belediyesi Youtube ve Facebook hesaplarından izleyicilerle buluşacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL