• Geri dön

  • 228 Görüntülenme

  • 176 Haber

  • 37 İşletme görüntülenme


Candan “Göç” etkinliğinde

Lüleburgaz Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Reşide Candan, Marmara Belediyeler Birliği Göç Politikaları Merkezi’nin (GPM) 18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü’nde online olarak düzenlediği “Yerel Yönetişim ve Göç Dizisi: Göçten Etkilenen Belediyeler için El Kitapları” etkinliğine katıldı. Söyleşi formatında gerçekleşen etkinlikte finans, hukuk, göç ana planlaması ve belediyelerin kitlesel göç karşısındaki deneyimleri ele alındı.

Marmara Belediyeler Birliği (MBB) Türkiye Belediyeler Birliği, Çukurova Belediyeler Birliği, İsveç Yerel Yönetimler ve Bölgeler Birliği işbirliğinde yürütülen “Türkiye Yerel Yönetişimde Rezilyans” (RESLOG-Türkiye) Projesi kapsamında belediyelerin göçmen ve mültecilerle ilgili çalışmalarında kapasite gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla gerçekleştirilen Yerel Yönetişim ve Göç Buluşmaları’nın 13’üncüsü online olarak gerçekleşti. Etkinliğe Lüleburgaz Belediyesi’ni temsilen Kültür İşleri Müdürü Reşide Candan katıldı.

“Göçten etkilenen belediyeler için el kitabı”

MBB Göç Politikaları Merkezi (GPM) bünyesinde düzenlenen “Yerel Yönetişim ve Göç Buluşmaları’nın” 13’üncüsü 18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü’nde online olarak düzenlenen “Yerel Yönetişim ve Göç Dizisi: Göçten Etkilenen Belediyeler için El Kitapları” etkinliğinin moderatörlüğünü RESLOG Türkiye Proje Yöneticisi Sinan Özden yaptı. Söyleşi formatında gerçekleşen etkinlikte finans, hukuk, göç ana planlaması, kültürlerarası iletişim, kamu güvenliği ve belediyelerin kitlesel göç karşısında deneyimlerini ele alan Yerel Yönetişim ve Göç yayınlarının yazarları biraraya geldi. Programda yazarlar uzmanlık alanlarında deneyim, görüş ve önerilerini, katılımcılar ise sorularını ve görüşlerini paylaşma imkanı buldu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL