• Geri dön

  • 235 Görüntülenme

  • 176 Haber

  • 37 İşletme görüntülenme


“Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler” ile geliyor

Lüleburgaz Belediyesi, korona virüs salgınında zor günler geçiren müzisyenlerin hem yanında olmak hem de onların seslerini duyurmak için “Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler” isimli programı hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yılbaşından sonra her hafta Cuma günleri Lüleburgaz Belediyesi’nin Youtube ve Facebook hesaplarından yayınlanacak programda Lüleburgaz’da müziğe gönül vermiş birbirinden değerli isimler konuk olarak yer alacak.

Korona virüs salgını boyunca gerek maddi destek gerekse sosyal yardımlarla vatandaşın yanında yer alan Lüleburgaz Belediyesi, salgınla birlikte zor günler geçiren müziğe gönül vermiş kişilerle uzun soluklu bir program hazırlığına girecek.

Çekimler Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde

Çekimlerinin Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde gerçekleştirileceği “Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler” programında Lüleburgaz’ın müziğe gönül vermiş birbirinden değerli konukları ağırlanacak. Konukların geçmişlerinden müzikle tanışmalarına kadar pek çok bilinmeyen hayat hikayelerinin konuşulacağı programda müzik ziyafeti de sunulacak.

Cuma günleri yayınlanacak

Sunuculuğunu İsmet Altay Süpürgeci ve Tansu Edip Gökbudak’ın yapacağı program yılbaşından sonra her Cuma akşamı Lüleburgaz Belediyesi’nin Youtube ve Facebook hesaplarından izleyiciyle buluşacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL