• Geri dön

  • 231 Görüntülenme

  • 176 Haber

  • 37 İşletme görüntülenme


Pandemi sonrası Lüleburgaz’ın kent dinamiklerinin harekete geçirilmesi ve ekonomisine katkı sağlanması amacıyla kentin iş dünyası ve göçmen dernekleriyle biraraya gelen Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, “Odalarımızla, STK’larımızla ve tüm paydaşlarımızla el ele verip ortak paydamız Lüleburgaz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İlhami Cebelli, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahri Özkan, BAL-GÖÇ Trakya Derneği Başkanı Veli Öner ve BUL-GÖÇ Derneği Lüleburgaz Şubesi Başkanı Yüksel Mert ile birlikte Lüleburgaz’ın kent dinamiklerinin harekete geçirilmesi ve ekonomisine katkı sağlanması amacıyla toplantı gerçekleştirdi. Lüleburgaz Belediyesi’nin İnovasyon Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda Lüleburgaz’ın mevcut ekonomik durumlarından potansiyel turizm durumuna kadar çok sayıda konuda fikir alışverişinde bulunuldu.

Hedefte yabancı turistler var

Verimli bir şekilde geçen toplantıda Lüleburgaz’ın bulunduğu coğrafi konum itibariyle özellikle Bulgaristan olmak üzere Balkan ülkelerindeki turistleri kente çekmenin yolları tartışıldı. İlhami Cebelli, Fahri Özkan, Veli Öner ve Yüksel Mert Lüleburgaz ekonomisini ayağa kaldırmak için omuz vermeye hazır olduklarını dile getirdi. Önümüzdeki süreçte devam edecek toplantılarda Lüleburgaz’a ekonomik girdi kazandırmak için çalışmalar başlatılacak.

“Ortak paydamız Lüleburgaz”

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Gerenli şöyle konuştu, “Kent ekonomimizi canlandırmak ve yerel dinamiklerimizi harekete geçirmek amacıyla Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İlhami Cebelli, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Fahri Özkan, BAL-GÖÇ Trakya Derneği Başkanımız Veli Öner, BUL-GÖÇ Derneği Lüleburgaz Şubesi Başkanımız Yüksel Mert ve ekip arkadaşlarımız ile bir araya gelerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Son derece verimli geçen toplantı için değerli başkanlarıma çok teşekkür ediyorum. Odalarımızla, STK’larımızla ve tüm paydaşlarımızla el ele verip ortak paydamız Lüleburgaz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.”

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL