• Geri dön

  • 216 Görüntülenme

  • 176 Haber

  • 37 İşletme görüntülenme


Lüleburgaz Belediyesi’nin haftalık pandemi raporu

“20 aileye daha can suyu”

Lüleburgaz Belediyesi’nin haftalık pandemi raporuna göre 07-11 Aralık tarihleri arasında 20 aileye daha nakdi destekte bulunuldu. Bunun yanı sıra korona virüs tedbirleri kapsamında 322 işyeri denetlenirken toplam 165 litre dezenfektan kullanıldı.

Korona virüs salgının başladığı günden bu yana vatandaşına desteğini her geçen gün artıran Lüleburgaz Belediyesi çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Şeffaflık ilkesi doğrultusunda her hafta, “Haftalık Pandemi Raporu” yayınlayan Lüleburgaz Belediyesi’nin bu haftaki raporu açıklandı.

Ailelerin yanında olmaya devam

Kurulduğu ilk günden bu yana yoğun bir şekilde çalışan Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü bir nebze de olsa güldürmeye devam ediyor. Müdürlük, geçtiğimiz hafta 20 aileye daha nakdi destekte bulunurken, aynı süre içerisinde 13 bin 700 adet maske, 3 bin 904 adet eldiven ve 120 litre dezenfektan kullandı.

2 bin 445 konteyner temizlendi

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün yanı sıra Temizlik ve Çevre Müdürlüğü ekipleri de korona virüs kapsamında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler geçtiğimiz hafta her hafta olduğu gibi kent genelindeki 2 bin 445 adet çöp konteynerini deterjanlı suyla temizledi. Bununla birlikte çarşı bölgesinde, Kapalı Pazar Yeri ve diğer semt pazarlarında toplam 45 litre el dezenfektanı kullanıldı.

322 işyerine denetim

Tüm bunların yanı sıra Zabıta Müdürlüğü ekipleri de geçtiğimiz hafta korona virüs denetimlerine devam etti. Vatandaşları sürekli olarak maske, mesafe ve temizlik konusunda uyaran zabıta ekipleri, 1 haftalık süreç içerisinde 322 işyerinin denetimini gerçekleştirdi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL