• Geri dön

  • 171 Görüntülenme

  • 176 Haber

  • 37 İşletme görüntülenme


Başkandan hem denetim hem hayırlı olsun!

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, yeni normalleşmeyle birlikte kepenklerini yeniden açan kafe ve lokanta esnafına hayırlı olsun ziyaretlerine devam etti. Başkan Gerenli, bir yandan iş yeri sahiplerine hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, diğer yandan korona virüse karşı önlemlerin gevşetilmemesi konusunda uyarılarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde sabah saatlerinde siftah yapan kahvehane ve lokantalara hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Gerenli ziyaretlerine devam etti. Lüleburgaz’ın kent çekirdeğinde bulunan kafe, lokanta, restoran ve benzeri iş yerlerini tek tek gezen Başkan Gerenli, esnafa hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Riskli bölge hatırlatması

Esnafla bir süre sohbet eden Başkan Gerenli, Kırklareli il genelinin yüksek riskli bölge olduğunu hatırlatarak, tekrar kapanmamak için önlemlerin sıkı bir şekilde uygulanması yönünde uyarılarda bulundu. Esnaf da yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getirirken, korona virüse karşı önlemlerini almaya devam edeceklerinin sözünü verdi.

Başkanla öz çekim yaptılar

Öte yandan bazı vatandaşlar da Başkan Gerenli’yle hatıra fotoğrafı çektirmek istedi. Başkan Gerenli vatandaşın öz çekimle fotoğraf çekilme isteğini kırmazken, ortaya güzel görüntüler çıktı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL