• Geri dön

  • 268 Görüntülenme

  • 176 Haber

  • 37 İşletme görüntülenme


Lüleburgaz Belediyesi yapımı tamamlandığında kentin önemli akslarından biri haline gelecek Değirmen Caddesi’ndeki çalışmalara durmaksızın devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, caddedeki yol genişletme ve kaldırım çalışmalarına süratle devam ediyor. Pınarhisar istikametinden gelen sürücülerin yoğun olarak kullandığı cadde, yapımı devam eden alternatif yola bağlanacak.

Lüleburgaz Belediyesi’nin daha modern ve konforlu yollar için gerçekleştirdiği altyapı ve üstyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında çalışmalarını hızlandırdı. Ekipler bu kapsamda kentin önemli güzergahlarından biri haline gelecek Değirmen Caddesi’ndeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Alternatif yola bağlanacak

Yol genişletme ve kaldırım yapımı çalışmalarının devam ettiği Değirmen Caddesi’nde diğer yandan peyzaj çalışmalarına da başlandı. Sağlı sollu yeşil alanların yer alacağı cadde modern bir görünüme kavuşurken, caddeye önümüzdeki aylarda asfalt serilmesi işlemine başlanacak. Değirmen Caddesi, yapımı devam eden alternatif yola bağlanarak kent trafiğinin hafiflemesinde önemli bir konumda bulunacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL