• Geri dön

  • 229 Görüntülenme

  • 176 Haber

  • 37 İşletme görüntülenme


Lüleburgaz Belediyesi 2021 Çevre Yılı temalı 5-14 yaş arası 30. Uluslararası Çocuk Şenliği Resim Yarışması düzenliyor. Başvuruların 15 Nisan saat 17.30’a kadar ve pastel boya tekniğiyle tek bir resimle yapılacak resim yarışmasının dereceye giren isimleri 20 Nisan tarihinde Lüleburgaz Belediyesi sosyal medya hesaplarından duyurulacak. Dereceye giren isimlerin ödülleri ikamet ettikleri adreslere gönderilecek.

Lüleburgaz Belediyesi’nin 30. Uluslararası Çocuk Şenliği Resim Yarışması için başvurular alınmaya başlandı. 15 Nisan mesai saatinin sonu olan 17.30’a kadar resim@luleburgaz.bel.tr adresine gönderilecek pastel boya tekniğiyle yapılan resimlerden dereceye giren eserlere ödülleri verilecek. Dereceye girenlere ödülleri korona virüs salgını nedeniyle ikamet adreslerinden teslim edilecek yarışmanın sonuçları 20 Nisan tarihinde Lüleburgaz Belediyesi sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.

Dereceye giren eserler sergilenecek

Öte yandan yarışmada dereceye giren eserler 21 Nisan Çarşamba gününden itibaren Lüleburgaz Belediyesi Hizmet Binası fuaye alanında sergilenecek.

Katılım ve yarışma koşulları:

Katılımcılar yarışmaya katılmak için yaptıkları resmin fotoğrafını çekerek ad-soyad, yaş, adres, iletişim numarası ve nüfus cüzdanı fotoğrafını ekleyerek 15 Nisan 2020 Perşembe günü saat 17.30’a kadar resim@luleburgaz.bel.tr. Adresine gönderecek.

Yarışmaya 5-14 yaş arası her çocuk katılabilir.
Resmin 35 çarpı 50 santim ebatlarındaki resim kağıtlarına gerekmektedir.
Resim pastel boya tekniği kullanılarak yapılacak.
Her katılımcı yarışmaya tek bir resim ile katılabilir.
Yarışmaya katılan resimlerin her türlü yayın ve kullanım hakkı Lüleburgaz Belediyesi’ne aittir. Resimler iade edilemez.
Resimler seçici kurul tarafından değerlendirilecek.
Dereceye giren resimler 20 Nisan 2021 tarihinde Lüleburgaz Belediyesi sosyal medya hesaplarından duyurulacak.
Dereceye giren resimler 21 Nisan 2021 Çarşamba gününden itibaren Lüleburgaz Belediyesi Hizmet Binası fuaye alanında sergilenecek.
Dereceye giren katılımcıların ödülleri ikamet ettikleri adreslerine teslim edilecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL