• Geri dön

  • 791 Görüntülenme

  • 92 Haber

  • 221 İşletme görüntülenme


ÜNİTE Edelman, Maxion İnci ve ve Maxion Jantaş ile sürdürdüğü başarılı

iş birliğini, İnci Holding ve İnci Holding’in diğer grup şirketleri ile de sürdürecek.

ÜNİTE Edelman, iş birliği kapsamında İnci Holding ve grup şirketlerinin paydaşları nezdinde kurumsal itibarını yansıtmak ve işveren markası iletişimini güçlendirmek üzere stratejik iletişiminde çözüm ortağı olacak. İnci Holding ve grup şirketlerinden ISM Makine Elektrik, Yusen İnci Lojistik ve Ticaret A.Ş., İncitaş Motorlu Araçlar, Vinci Girişim Sermayesi, Rhombus Energy Solutions INC, Cevdet İnci Eğitim Vakfı ve İnci Akademi’nin ürettiği ekonomik ve sosyal değerin iletişim çalışmalarını yürütecek.

Sektöründe dünya devi şirketlerin güvenilir ortağı olarak faaliyet gösteren İnci Holding, 10 şirket, 9 fabrika ve 3 bin çalışanı ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yurtiçinde edindiği deneyim ve marka bilinirliği ile yurtdışında da bir dünya markası olma yolunda ilerliyor. Holding, toplam üretimin yüzde 60’ını 6 kıtada dünyanın 100’den fazla ülkesine ihraç ediyor.

Dünyanın lider iletişim grubu Edelman'ın uluslararası ağına 2016 yılında Türkiye'deki münhasır temsilcisi olarak katılan ÜNİTE Edelman, kurulduğu 1998 yılından beri ulusal ve uluslararası itibarlı kurum ve markalara Kurumsal İtibar Yönetimi, Marka İletişimi ve Kriz Yönetimi konusunda danışmanlık hizmeti sunuyor. Lider iletişimi, paydaş ilişkileri, marka elçisi ve etkileyiciler yönetimi ve iç iletişim alanlarında değer üretiyor. Stratejik planlama ve içerik geliştirmek suretiyle, PR, reklam, tasarım, medya ilişkileri, sosyal medya yönetimi, etkinlik yönetimi gibi iletişim disiplinlerini entegre bir yaklaşımla yönetiyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL