• Geri dön

  • 333 Görüntülenme

  • 92 Haber

  • 221 İşletme görüntülenme


İnci Akü, Marketing Türkiye ve BoomSonar tarafından düzenlenen, Dijital Pazarlama İletişimi Platformu’nun (DPİP) da destek verdiği Brandverse Awards 2023’te “Otomotiv Yan Sanayi” kategorisinde üst üste 4. kez Altın Ödül’ün sahibi oldu.

Dünyanın Enerji Uzmanı İnci Akü, markaların pazarlama, iletişim ve reklam çalışmalarını kapsamlı bir şekilde değerlendiren Brandverse Awards’un, SocialBrands Veri Analitiği Bölümü’nde bir kez daha Altın Ödül’ün sahibi oldu. 16 Haziran günü Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center’da gerçekleştirilen ödül töreninde, İnci Akü’nün ödülü İnci GS Yuasa Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Gökçe Yılancıoğlu Tellici’ye takdim edildi.

Üst üste dört yıldır böylesi değerli bir ödüle layık görülmekten dolayı gurur duyduklarını belirten İnci GS Yuasa Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Gökçe Yılancıoğlu Tellici, “İnci Akü olarak, günümüzün hızla değişen rekabet şartlarında dijital dünyanın yeniliklerinden en iyi şekilde faydalanmaya devam ediyoruz. Dijital dünyanın sunduğu trend ve yenilikleri, sosyal medyayı en etkili ve faydalı şekilde kullanmaya devam ediyoruz. Bir yandan müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını analiz ederken, diğer yandan onlara en hızlı şekilde dokunabildiğimiz proje ve çalışmaları devreye alıyoruz. Bu alanda gerçekleştirdiğimiz çalışmaların takdir edilmesi ve ödüllendirilmesinden büyük bir memnuniyet duyuyoruz. İnci Akü markamızın dijital dünyadaki varlığının üst üste 4 yıldır güçlenerek, Brandverse Awards gibi prestijli bir organizasyon tarafından Altın Ödül’e layık görülmesi, yaptığımız işlerin doğruluğunu bir kez daha teyit etti. Bu başarılı tabloda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, hep birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Dijitaldeki en başarılı markaları ve projeleri ödüllendirmeyi sürdüren Social Media Awards Turkey, markaların en iyi olduğu pazarlama, iletişim ve reklam çalışmalarını, Brandverse Awards’un 360 derece kapsamlı evreninde ödüllendiriyor. Brandverse Awards 2023’te, 1 Nisan 2022 – 1 Nisan 2023 dönemi boyunca; takipçi sayısı, takipçi artışı, paylaşılan ileti sayısı, ileti türleri, elde edilen etkileşim ve etkileşim türleri gibi konularda başarı gösteren markalar değerlendirilerek ödüllendirildi.

İnci Akü sosyal medya hesapları:

İnci Akü web sitesi:

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL