• Geri dön

  • 385 Görüntülenme

  • 92 Haber

  • 221 İşletme görüntülenme


İnci Holding ve Japon akü devi GS Yuasa’nın iştiraki İnci GS Yuasa, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nin (MOSB) birlikte düzenlediği “Yenilikçilik Programı”na dahil oldu. Program kapsamında 27 kurum arasından “Genel Yenilik Yönetimi” alanında en yüksek puanı alan İnci GS Yuasa “IMAGE PLATIN” etiketi almaya hak kazandı.

Teknoloji ve inovasyonu her işinin merkezine koyarak çalışmalarını sürdüren İnci GS Yuasa, kurumların yenilik yönetim kapasitelerinin ölçülmesi, analiz edilmesi ve geliştirilmesi hedefiyle tasarlanan “Yenilikçilik Programı”nda, “Genel Yenilik Yönetimi” alanında 27 kurum arasından en yüksek puanı aldı. En yüksek Yenilik Yönetimi puanına sahip olan şirket; “Liderlik ve Niyet, İyileştirme, Performans Değerlendirme, Organizasyon, Süreç, Planlama ve Destek” olmak üzere belirlenmiş 6 ana eksen ve 19 alt eksende değerlendirmeye tabi tutuldu.

AR-GE Merkezi Bölüm Müdürü Sibel Eserdağ, geleceğin teknolojilerini geliştirmek için büyük bir tutkuyla çalıştıklarını belirterek, “Müşterilerimiz için en yeni teknolojileri geliştirmek ve her araç segmentinde inovatif ürünler sunmak hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Japon ortağımız GS Yuasa'nın akü alanındaki 100 yıllık köklü deneyimlerinden de faydalanarak sektörümüzün yenilikçilik ve teknoloji lideri olarak, en ileri teknolojilere sahip ürünleri tasarlıyor ve üretiyoruz. Bu bakış açısıyla, geçtiğimiz haftalarda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ortaklığında, Manisa OSB Yenilik Merkezi tarafından hayata geçirilen “Yenilikçilik Programı”na dahil olmuştuk. Program kapsamında; kurumumuzun yenilik yönetim kapasitesi farklı parametreler ile değerlendirildi. Yapılan bağımsız ve tarafsız değerlendirmeler sonucunda en yüksek puanı alarak, bu etiketi almaya hak kazandık. Bu başarıda emeği olan arkadaşlarımız başta olmak üzere tüm çalışanlarımıza bu konuyu sahiplenerek, çaba sarf ettikleri için teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Kurumların yenilik yönetim kapasitelerinin ölçülmesi, analiz edilmesi ve geliştirilmesi hedefinden yola çıkılarak tasarlanan “Yenilikçilik Programı” kapsamında; özgün bir yenilik yönetim kapasitesi değerlendirme aracı olan IMAGE (Innovation Management Assessment Gadget for Enterprises) kriterleri çerçevesinde bağımsız bir değerlendirme yapılıyor. Programda, “Yenilik Yönetimi” alanındaki olgunluk düzeyi kapsamlı bir şekilde analiz edilirken, ISO 56002 Yenilik Yönetimi Sistemi ve 56004 Yenilik Yönetimi Değerlendirme Standartları’na uyumlu olması da dikkate alınıyor. Program kapsamında ayrıca, İnci GS Yuasa’ya atanan mentorlarla firma, “Yenilik Yönetimi” olgunluk düzeyini artırmaya devam edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL