• Geri dön

  • 174 Görüntülenme

  • 92 Haber

  • 221 İşletme görüntülenme


Motosiklet akülerinde dünya birincisi Yuasa, 20-23 Mart tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Motobike 2024’e katılarak, her yaştan ve tarzdan motosiklet tutkunlarının tüm ihtiyaçlarına yanıt veren ürün ve çözümlerini katılımcılara tanıttı.

İnci Holding ve Japon akü devi GS Yuasa’nın iştiraki İnci GS Yuasa’nın markası Yuasa, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Motobike 2024 Fuarı’nda en yenilikçi motosiklet akülerini ziyaretçilerle buluşturdu.

100 yılı aşkın tecrübeyle tasarlanan ve üretilen Yuasa, yıllardır uzmanlaştığı motosiklet aküleri alanında en üst düzey performansı sunan aküleriyle Motobike 2024’te katılımcıların yoğun ilgisini çekti. Yuasa, kaliteli malzeme ve teknolojik tasarımlar ile üretilen aküler sayesinde kullanıcılardan tam puan aldı. Honda, Yamaha, Piaggio, Suzuki, BMW, Kawasaki, Ducatti, Harley Davidson, Aprilla, Triumph, Moto Guzzi, Vespa, MV Agusta, KTM, Kymco gibi dünyanın önde gelen motosiklet markalarının orijinal ekipman (OE) tercihi olan Yuasa Akü, bakım gerektirmeyen, performans odaklı, her motosiklet ve kullanım tarzına yönelik yenilikçi ürünleriyle motosiklet kullanıcılarının beklentilerine uygun çözümler sunuyor.

Japon teknolojisi ve ileri mühendislik ile tasarlanan Yuasa aküleri ile Motobike 2024’te motosiklet tutkunları ile bir araya geldiklerini aktaran İnci GS Yuasa İcra Direktörü Kadir Kaymakçı, “Motosiklet akülerinde dünya birincisi Yuasa ile motosiklet kullanıcılarının maksimum marş basma gücü, şarj tutma, olağanüstü titreşim ve darbe direnci gibi önemli beklentilerini karşılıyor, performans ve dayanıklılık anlamında yanlarında olmaya devam ediyoruz. En düşük motor hacminden, en yüksek motor hacmine sahip tüm motosikletlere uygun akü portföyüne sahip olan Yuasa markamız, kullanıcılara geniş ürün yelpazesiyle en teknolojik çözümleri sağlıyor. Uzun süre bitmeyen enerjisiyle her gün yollarda olan, yeni rotalar keşfeden, dayanıklılığı ve üstün performansı ile güvenilir yol arkadaşı arayan ve benzersiz gücün peşinde koşan tüm motosiklet tutkunlarının beklentilerini karşılıyor. Yuasa’nın uluslararası çapta en çok tercih edilen YTX®, YTZ® ve GYZ® serisi aküleri ile kullanıcılara verdiğimiz performans ve dayanıklılık taahhüdümüzü bir kez daha teyit ediyoruz.”

Motosiklet Akrobasi Şampiyonu Birkan Polat, Yuasa standında sevenleriyle buluşacak

3 kez Türkiye Motosiklet Akrobasi Şampiyonu olan motosiklet sporcusu Birkan Polat, fuarın son günü olan 23 Mart Cumartesi saat 13:00’te Yuasa Akü standında motosiklet tutkunları ve sevenleriyle buluşacak.

Aynı zamanda Honda markasının yarış takımı Honda Racing Team (HRC) ile iş birliği yapan Yuasa’nın motosikletlere yönelik sunduğu tüm ürün ve çözümlere www.yuasa.com.tr adresinden ulaşılabiliyor. Yuasa ve Honda arasındaki on yılı aşan sponsorluk kapsamında takımın 6 yıl boyunca üst üste kazandığı şampiyonluklara önemli katkılar sunan Yuasa, 2024 MotoGP™ sezonunda da Repsol Honda Takımı’nın yanında yer almaya devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL