• Geri dön

  • 198 Görüntülenme

  • 92 Haber

  • 221 İşletme görüntülenme


İnci GS Yuasa, Celal Bayar Üniversitesi öncülüğünde, Manisa AR-GE ve Tasarım Merkezleri İş Birliği Platformu (MATİP), Üniversite Sanayi İş Birliği Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÜSİTEM) ve Manisa Teknokent tarafından gerçekleştirilen 5. Ulusal Üniversite Sanayi İş Birliği Ar-Ge ve İnovasyon Kongresi’nde Ar-Ge çalışmaları ile önemli bir ödüle daha layık görüldü.

İnci Holding ve Japon akü devi GS Yuasa’nın iştiraki İnci GS Yuasa, teknoloji odağındaki çalışma ve Ar-Ge iş birliklerini hız kesmeden sürdürürken, bu çalışmaların karşılığını layık görüldüğü ödüllerle almaya devam ediyor.

İnci GS Yuasa son olarak, Manisa Celal Bayar Üniversitesi öncülüğünde, Manisa AR-GE ve Tasarım Merkezleri İş Birliği Platformu (MATİP), Üniversite Sanayi İş Birliği Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÜSİTEM) ve Manisa Teknokent tarafından gerçekleştirilen 5. Ulusal Üniversite Sanayi İş Birliği Ar-Ge ve İnovasyon Kongresi’nde Cumhuriyetin 100. Yılında Sanayi ve İş Birliği Ödülleri kapsamında, DEFAM-Araştırma Alt Yapısı İş Birliği Ödülü'nü almaya hak kazandı. İnci GS Yuasa’nın ödülü, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Dr. Çetin Ali Dönmez tarafından İnci GS Yuasa Ar-Ge Merkezi Bölüm Müdürü Sibel Eserdağ’a takdim edildi.

“Ar-Ge çalışmalarımız kapsamında, üniversite sanayi iş birliklerine ayrı bir önem atfediyoruz”
Ulusal Üniversite - Sanayi İş Birliği kapsamında yapılan Ar-Ge çalışmaları sayesinde bu özel ödüle layık görülmekten dolayı çok mutlu olduklarını belirten İnci GS Yuasa Ar-Ge Merkezi Bölüm Müdürü Sibel Eserdağ, “Ar-Ge çalışmalarımız kapsamında, üniversite ve sanayi iş birliklerine ayrı bir önem atfediyoruz. Ülkemizdeki otomotiv tedarik sanayinin gelişimine katkı sunmaya devam ederken, gerçekleştirdiğimiz iş birlikleri ile yeni teknolojilerdeki tecrübelerimizi sektörümüzün önde gelen kurumlarıyla paylaşarak güçlerimizi birleştiriyoruz. Manisa Celal Bayar Üniversitesi DEFAM - Deneysel Fen Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi ile gerçekleştirdiğimiz ortak çalışmalarımızın neticesinde de Cumhuriyetin 100. Yılında Sanayi ve İş Birliği Ödülleri kapsamında, DEFAM-Araştırma Alt Yapısı İş Birliği Ödülü'nün sahibi olduk. Çalışma arkadaşlarımızın birbirinden değerli projeleri sayesinde böylesine önemli bir başarıya imza attık. Bu ödüle hak kazanmamızda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. İnci GS Yuasa olarak, 40. kuruluş yıl dönümümüzü kutladığımız 2024 yılında üniversite ve sanayi iş birliklerimizi artırmaya, hep birlikte ülkemizin ve otomotiv sanayimizin dünyada hak ettiği yere ulaşması için çaba göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

5. Ulusal Üniversite Sanayi İş Birliği Ar-Ge ve İnovasyon Kongresi’nin açılışına MATİP Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı unvanıyla katılan İnci GS Yuasa Araştırma ve Test Birim Müdürü Dr. Alper Turhan kongrede protokol konuşması ile katılımcılara seslenirken, İnci GS Yuasa mühendisleri Anıl Akanalçı, İhsan Can Şengür ve Hasan Berkay Doğan ise Ar-Ge ve inovasyon özelindeki çalışmalarını katılımcılara aktardılar.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL