• Geri dön

  • 1.046 Görüntülenme

  • 92 Haber

  • 221 İşletme görüntülenme


Maxion İnci Jant Sanayi, Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlenen geleneksel 'Otomotivin Geleceği' zirvesi ödül töreninde Türkiye’nin en büyük 3’üncü otomotiv tedarik sanayi şirketi ödülüne sahip oldu.

Türk otomotiv tedarik sanayinin öncülerinden Maxion İnci Jant Grubu, Capital ve Ekonomist dergileri öncülüğünde ve CEO Club kapsamında geçtiğimiz günlerde Shangri la Otel İstanbul’da gerçekleşen ‘Otomotivin Geleceği Zirvesi ve Otomotiv Ödülleri’ törenine katıldı.

Otomotiv dünyasının önde gelen isimlerinin sektörün bugününü, ekonomiye katkılarını ve teknolojik gelişmeler ışığında dönüşümünü değerlendirdiği buluşmada performansıyla öne çıkan otomotiv şirketleri ödüllendirildi. Maxion İnci Jant Sanayi, Capital 500 Araştırması’na göre Türkiye’nin en büyük 3’üncü otomotiv tedarik sanayi şirketi oldu.

Maxion İnci Jant Sanayi adına ödülü teslim alan Maxion Wheels Türkiye ve Afrika Operasyonları Başkan Yardımcısı Hakan Ünlü memnuniyetini dile getirerek, ‘Otomotiv sektörü dönüşümün en hızlı yaşandığı sektörlerden biri, aynı zamanda ekonomideki lokomotif sektör rolünü de sürdürüyor. Maxion İnci Jant Grubu olarak yaptığımız üretim ve ihracat ile bu dev sektörün içinde otomotiv tedarik sanayinin gelişmesine, bölgemizin bilinirliğine ve ülkemizin ekonomisine katkı sağlıyoruz. Bu ödülü almaktan dolayı gurur duyuyoruz.‘ dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL