• Geri dön

  • 684 Görüntülenme

  • 92 Haber

  • 221 İşletme görüntülenme


İnci Holding’in hizmet sektöründe faaliyet gösteren Grup şirketlerinden ISM Minibar, Manisa’da ürettiği otel ekipmanlarını dünya genelindeki 60’a yakın ülkeye ihraç ederek hem bölgeye hem de ülke ekonomisine katkı sağlıyor.

Absorbe ve peltier soğutma sisteminde öncü olan firmanın, otel tipi kasa, yeni model saç kurutma makinesi ve ani su ısıtıcı gibi ürünlerle genişleyen ürün gamıyla Türkiye’nin ve dünyanın birçok seçkin otelinde imzası bulunuyor. Türkiye’de %75 pazar payı ile pazar lideri olan ISM Minibar, Avrupa’da %20 olan pazar payını her geçen gün daha da artırıyor.

İnci Holding’in, Grup şirketlerinden ISM Minibar, 1986 yılında Manisa’da 7480 metrekarelik bir alanda başlayan hikayesinde bugün, dünyanın seçkin otellerine ürün veren, ürünlerinin %70’ini ihraç eden, sektörün önemli bir firması konumuna geldi. Kuruluşundan beri absorbe soğutma sistemlerinde öncü olan ISM Minibar, saç kurutma makinesi, otel kasası, minibar ve su ısıtıcı ürünlerini güçlü distribütör ağıyla ülkemizin ve dünyanın seçkin otellerine ulaştırıyor. Minibar üreticileri içerisinde UL sertifikası alan dünyanın ilk şirketi olan ISM Minibar birçok büyük zincir otellerin onaylı tedarikçi listesinde yer alıyor.

Teknoloji ve kalitede öncü

ISM Minibar’ın büyük zincir otellerce tescillenmiş bu başarısı tesadüf değil. 2019 yılında açılan 2020 yılında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından tescillenen ISMART Tasarım Merkezi ile teknoloji ve kalitede öncü ürünler sunuyor. Bu merkezin vizyonu yeni tasarım fikirleri ile birlikte, konaklama ve ağırlama sektöründe geleceğe yön vermek. Ses ve titreşimi ortadan kaldıran absorbsiyon teknolojisi ile öne çıkan firma düşük enerji tüketimine ve sıfır dB ses seviyesine sahip Peltier sistemli Minibarların dünyadaki en önemli üreticilerinden biri. ISM Minibar’ın ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 gibi kalite güvence sertifikalarının yanı sıra, CB, TÜV GS, CE ve UL, EAC, G-MARK, , RoHS gibi kalite belgeleri de bulunuyor.

Pandemide istikrarını korudu

Ürünlerinin %70' ini ihraç eden ve otel ekipmanlarında, yurt içi yurt dışı pazarlarda ana üretici ve tedarikçi olmayı hedefleyen ISM Minibar Türkiye’de %75 pazar payı ile pazar lideri, Avrupa’da ise %20 pazar payı sahibi. Piyasadaki olumlu imajı ile 2020 yılında pandemiyi fırsat bilip modernizasyon, üretim süreçlerinde iyileştirme ve tasarım geliştirme konularına odaklanan firma bu dönemde OEM müşteri portföyüne sektörün önde gelen markalarını da ekledi. Firma 2021 yılında ürün gamına eklediği yeni model saç kurutma makinesi ve ani su ısıtıcılar ile ilgili gelen taleplerden oldukça memnun.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL