• Geri dön

  • 242 Görüntülenme

  • 92 Haber

  • 221 İşletme görüntülenme


İnci Holding ve Japon akü devi GS Yuasa’nın iştiraki İnci GS Yuasa, ortaklığının 8. yıl dönümünde, Japonya İş Federasyonu (Keidanren) ve Japonya Büyükelçisi Takahiko Katsumata ile beraberindeki ekibi Manisa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (MOSB) tesislerinde ağırladı. Japonya ve Türkiye’deki önemli firmaların üst düzey yöneticileri ile MOSB temsilcilerinin de yer aldığı ziyarette, iki ülkenin ticari ilişkileri ele alındı.

İnci Holding ve Japon akü devi GS Yuasa’nın iştiraki İnci GS Yuasa, geçtiğimiz günlerde Japonya Büyükelçisi Takahiko Katsumata’nın katılımıyla Japonya İş Federasyonu (Keidanren) ile Türk ve Japon İş Konseyi’nden önemli ziyaretçileri ağırladı.

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) liderliğinde, Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) ev sahipliğinde iki ülke arasındaki iş birliğinin daha da güçlenerek büyümesini hedefleyen ziyarette, Japonya İş Federasyonu (Keidanren) üyelerine ve Japonya Büyükelçisi Takahiko Katsumata’ya İnci GS Yuasa İcra Direktör Vekili Shinsuke Uehara ve Teknik Genel Müdürü Motoyuki Suzuki ile Fabrika Operasyonları Genel Müdürü Numan Alver eşlik etti. Japon bürokrasisi tarafından bugüne kadar gerçekleşen en önemli ziyaretlerden biri olan bu buluşmaya bürokratların yanı sıra Japonya ve Türkiye’deki önemli firmaların üst düzey yöneticileri ile MOSB temsilcileri katıldı.

“Ortaklığımızın 8. yılında Türk – Japon sanayi iş birliklerine örnek olmaya devam ediyoruz”
İnci GS Yuasa’nın Türkiye ve Japonya arasındaki sanayi iş birlikleri için önemli bir örnek teşkil ettiğini vurgulayan İnci GS Yuasa İcra Direktör Vekili Shinsuke Uehara, “Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), Japonya İş Konseyi ve Japonya İş Federasyonu Keidanren iş birliğiyle gerçekleştirilen 26. Türkiye - Japonya İş Konseyi Ortak Toplantısı'nın hemen ardından Türk ve Japon Konseyi’ni İnci GS Yuasa fabrikalarında ağırlamanın onurunu yaşadık. İnci Holding ile geliştirdiğimiz stratejik ortaklık sonunda GS Yuasa’nın köklü deneyimi ile teknoloji ve inovasyon öncülüğümüzün 8. yıl dönümünde, Türkiye ve Japonya arasında oluşturulacak sanayi iş birliklerine rol model olmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da iki ülke arasındaki iş birliği ve ticaret fırsatlarının artması için üzerimize düşen görevleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL