• Geri dön

  • 783 Görüntülenme

  • 92 Haber

  • 221 İşletme görüntülenme


İnci Akü, Türkiye’nin en prestijli sosyal medya ödülü olan Social Media Awards Turkey 2021’in ‘Otomotiv Yan Sanayi’ kategorisinde bu sene de Altın Ödül’ün sahibi oldu. İnci GS Yuasa Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Gökçe Yılancıoğlu Tellici, “Dijital kanallarda hayata geçirdiğimiz çalışmaların, böylesine saygın bir platformda tescillenmesinden gurur duyuyoruz” dedi.

Dünyanın enerji uzmanı İnci Akü, Türkiye’nin en prestijli sosyal medya ödülleri Social Media Awards Turkey 2021’de ‘Otomotiv Yan Sanayi’ kategorisinde bu sene de Altın Ödül’e layık görüldü. Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle bu yıl beşincisi düzenlenen ödül töreninde 1 Nisan 2020-1 Nisan 2021 tarihleri arasında sosyal medyada yayınlanan en başarılı çalışmalar ödüllendirildi. 50’den fazla sektörde toplam 55 binden fazla sosyal medya hesabının bir yıllık dönemdeki performansının ölçümlenerek kazananların belirlendiği Social Media Awards Turkey 2021 ödül töreni bu yıl da pandemi nedeniyle online olarak gerçekleştirildi.

Canlı olarak yayınlanan ödül töreninde konuşan İnci GS Yuasa Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Gökçe Yılancıoğlu Tellici, “Dijital kanallarda hayata geçirdiğimiz çalışmaların, böylesine saygın bir platformda, profesyonel ve objektif bir jüri tarafından tescillenmesi bizi daha iyisini yapmak için motive ediyor. Sosyal medyada tüketicilerimizin düşüncelerini, beklentilerini ve değerli yorumlarını takip ederek iç görü odaklı bir süreç yürütüyoruz. Bu kıymetli iç görüleri, doğru zamanda yeni hizmet ve ürünlere dönüştürüyoruz ki bu da bize yenilikçi bakış açımızı yansıtma fırsatı sunuyor. Karşılıklı ve sürekli bir şekilde iletişim kurabildiğimiz, günden güne gelişen bu sosyal çevrede başarılı bir şekilde yer almaktan gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL